Зірка, яка переносить останні події гірше за всіх: 4 дні поспіль Камалія ридає, панікує та не може прийти до тями

Відома українська співачка Камалія лякає своїх фанатів станом її психіки. Артистка досить емоційна, кожного дня плаче на камеру та панікує. Так зірка звертає увагу на події в Україні.

Відома українська співачка Камалія не може заспокоїтися.  Як і всі українці, артистка дуже налякана, панікує, боїться за своє життя та життя своїх співвітчизників. Але на відміну від інших зірок, вона себе не стримує, і демонструє всі емоції, щоб її російські підписники побачили, який насправді вплив вони мають.

Чотири дні поспіль Камалія ридає, панікує та не може прийти до тями

На даний момент метою багатьох вітчизняних знаменитостей стало донести до росіян, що їхня пропаганда бреше, а в Україні відбувається те, що їм, звісно, не покажуть по телевізору.

Камалія усіх може перемогти за емоційністю. Співачка плаче, кричить, активно жестикулює і робить все, щоб її стан був зрозумілим навіть для найцинічніших людей. Також на сторінці артистки час від часу з’являлися публікації, які вона згодом видаляли. Піддаючись паніці, вона оприлюднювала недостовірну інформацію, але усвідомлюючи це, виправляла помилки.

Де на даний момент знаходиться сім’я, достовірно невідомо. Коли почали розгортатися воєнні події, Камалія записала відео з Кам’янця-Подільського. Імовірніше за все, як і велика кількість українців, співачка знайшла притулок у Закарпатті.

Шанувальники сильно хвилюється за кумира. Артистка виснажує себе і дуже нервує. Що, звісно, не дивно. Користувачі мережі намагаються підтримати співачку, а вона в свою чергу, достукатися до російського народу. Сподіватимемося, що цю свою місію вона зможе реалізувати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.