Святослав Вакарчук у розпал обстрілів Харкова записав звернення з площі міста: “Не розбомблять нашу свободу”

Лідер гурту "Океан Ельзи" заявляє, що вони (російські агресори) можуть скидати бомби по містах та селах, але ніколи не розбомблять нашу свободу

Фронтмен відомої української групи “Океан Ельзи”, співак, композитор Святослав Вакарчук звертається до людей через відеоролик, який він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

Артист знаходиться у місті Харків, у самому центрі, на головній площі Свободи. Як відомо, росіяни завдали удар ракетою в серце Харкова, де знаходиться будівля обласної державної адміністрації. Коли відбувся вибух, на площі було багато людей та автівок.
На відео Святослав, вдягнений у захисний бронежилет, йде по головній площі міста. Лідер гурту “Океан Ельзи” заявляє, що вони (російські агресори) можуть скидати бомби по містах та селах, але ніколи не розбомблять нашу свободу, не зломлять стійкий дух українського народу. Кожен клаптик рідної землі буде відстояний, росіяни важко заплатять за вторгнення у мирну державу, за кровопролиття, яке зараз відбувається в України з їхньої вини. Україна переможе!
“Слава Україні! Героям Слава!” – завершив звернення із центра Харкова Святослав Вакарчук.

В цей же день, 2 березня, у Харкові відбулася зустріч Вакарчука з українським поетом, письменником Сергієм Жаданом. Сергій поділився світлиною на своїй сторінці у Facebook, де він знявся разом зі Святославом. Під світлиною він заявив, що місто не здається, тримає оборону.

Святослав Вакарчук наразі відвідує й інші українські міста, намагаючись підтримати військових та мирних громадян.

Схожі статті