Російського модельєра Юдашкіна вигнали з тижня моди, а Шейк та Водянова навіть не насмілилися там з’явитися

Поки усі світові бренди солідарні з Україною та намагаються повністю ізолювати Росію, щоб Путін припинив бойові дії на території України, російські моделі навіть не з'являються на публіці.

Українці, які героїчно борються з загарбником, навіть не очікували підтримки від Європи, яка б’є всі рекорди. Знаменитості, крупні компанії та бренди, політики та прості люди роблять все, аби російські окупанти припинили вогонь. Ситуація дійшла до того, що російська влада намагається ізолювати своїх громадян, щоб вони не піддавалися і не дізналися правду.

Але санкції на собі відчули навіть ті люди, які мають відношення до моди.

Валентина Юдашкіна вигнали з тижня моди, а Шейк та Водянова навіть не насмілилися там з’явитися

Так, з’явилася інформація, що Валентина Юдашкіна відсторонили від тижня моди і зробила це Федерація Високої моди, яка не стала розглядати його кандидатуру на участь. Події в Україні зачепили і всесвітньовідомих моделей Наталію Водянову та Ірину Шейк, які також цього року не вийшли і, вочевидь вже не вийдуть на подіум.

Валентина Юдашкіна вигнали з тижня моди, а Шейк та Водянова навіть не насмілилися там з’явитися

Цьому є не одне пояснення, адже окрім солідарності з Україною в представників модної індустрії у Європі, велика кількість моделей, щоб вкиказати свою підтримку Україні одягала жовто-блакитні кольори, а у випадку з Іриною та Наталією подібний вчинок буде розцінюватися як державна зрада. Тож моделі опинилися між двох вогнів, і очевидно шанс зберегти свою кар’єру їм вбачається менш приорітетним.

Тим не менш, варто відмітити, що Ірина Шейк зробила публікацію з закликом до миру, а також поділилася платформами, які збирають пожертвування для постраждалих українців.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.