Молода дружина Віктора Павліка Катя повідомила про хворобу сина: здоров’я малюка викликає занепокоєння

Дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя розповіла, що в період війни захворів їхній спільний син. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Тільки-но почалася війна Віктор Павлік приєднався до рядів територіальної оборони. А окрім того, що знаменитість захищає Батьківщину, зіркове подружжя активно волонтерить. Тим не менш, життя не зупинилося, хоча здається зовсім інакше.

А це означає, що й звичні нам проблеми також не відступають. Нещодавно молода дружина артиста та концертна директорка в одній особі повідомила, що вона та її маленький син Михайло прихворіли.

Молода дружина Віктора Павліка Катя повідомила про хворобу сина

Про це стало відомо з оприлюднених сторіз на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Незважаючи на все, що відбувається, Катя продовжує вести мікроблог та розповідати не тільки про події в Україні, але й про її побут.

Молода дружина Віктора Павліка Катя повідомила про хворобу сина. Скріншот особистої сторінки блогерка

Тим паче, що фанати дівчини дуже хвилюються за неї, і за її чоловіка і за їхнього спільного малюка. Так як шанувальники активно цікавилися, Катя вирішила розповісти, що високоі температури в них більше немає, а це означає, що хвороба поступово відступає.

Варто відмітити, що хоча дівчина і продовжує блогерську діяльність (чим підтримує економіку країни), вона була вкрай здивована та роздратована тим, що преса продовжує слідкувати за нею та розповідати про її життя. Також дівчинка поділилася думками про те, що журналісти досі намагаються виставити її у неприглядному світлі і заявила, що про її добрі справи ніхто не пише. Але насправді про те, що подружжя Павлік робить для своєї країни знають усі.

Схожі статті