Колишня дружина В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська вчиться жити в новій реальності: без чоловіка і на війні

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська, яка є колишньою дружиною боксера В'ячеслава Узелкова, розповіла, як вчиться жити в новій реальності на війні.

Марина Боржемьска і В’ячеслав Узелков багато років були разом, але зрештою розійшлися з гучним скандалом та не змогли залишитися друзями. У своїх інтерв’ю фітнес-тренерка прямо не казала, але натякала, що екс-чоловік піднімав на неї руку. Узелков усе заперечував і запевняв, що не розуміє, навіщо колишня дружина ллє на нього бруд. Втім, вже зараз це не має абсолютно ніякого значення, адже вони, так само як і всі українці, вчаться жити в новій реальності – на війні.

У себе в Інстаграмі Марина Боржемська опублікувала допис, у якому розповіла, що пережила за останній місяць з 24 лютого, коли росія напала на Україну:

“Сьогодні місяць війни на нашій землі. Стільки болючих втрат та багато досягнень. Ми продовжуємо боротися за нашу свободу та за нашу країну! За кожен її сантиметр. Нас не зламати, у нас є право бути на цій землі, бути незалежними та вільними. Ми вчимося жити в іншій реальності. Важко, звичайно, але ми це робимо. Я захоплююся кожним українцем. Для мене ви усі – герої, які роблять величезний вклад в історію нашої країни та усього людства. Ми стоїмо за весь світ на нашій великій землі. Наше життя вже давно поділилося на “до” та “після”. У нас зникли відтінки, лишилося лише чорне та біле. Нас підтримує весь світ, оскільки добро завжди перемагає. Правда переможе і сьогодні”, – пише Марина.

Як виглядає колишня свекруха Марини Боржемської, на яку Узелков переписав їхню квартиру
Колишня дружина В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська вчиться жити в новій реальності

Також вона влучно зауважила, що відтепер український народ ніколи не буде таким, як раніше:

“У нас з’явилися нові цінності та погляди. Наша єдність у нашій вірі, надії, бажанні, у боротьбі та у виборі прав та свобод українців. Ми обираємо любов замість ненависті. Ми любимо свою землю, один одного та всіх, хто нас підтримує. На жаль, не всім дано зрозуміти ці почуття. Тому ми і переможемо. Адже щиро знаємо за що боремося. Це фото було зроблено 23 лютого. Останнє фото у телефоні до війни… Вже дуже чекаю на перше фото після перемоги. Вони у нас у всіх будуть історичними. Слава Україні!”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.