Мохаммад Захур забрав доньок за кордон, а Камалію залишив у Києві: “За два дні до війни чоловік напружився”

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, що на початку війни залишилася вдома сама з мамою, бо чоловік напередодні прийняв рішення вивезти дітей за кордон.

Повномасштабна війна росії проти України почалася 24 лютого 2022 року. Для багатьох українців це стало великим потрясінням, однак були й ті, хто напередодні нападу російських військ вже був до цього готовий. Як виявилося, чоловік співачки Камалії Мохаммад Захур ще за тиждень до початку отримував повідомлення з рекомендаціями покинути Україну. Про це зірка розповіла в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях“.

Захур – підданий Великобританії, тож його, як і інших громадян Британії, просили виїхати з України. Камалія при цьому зауважила, що вони до останнього не вірили в те, що росія може піти на українців війною. Ба більше, в родині співачки шуткували над президентом США Джозефом Байденом, називавшим різні дати нападу рф. Та зрештою Мохаммад прийняв рішення вивезти дітей за кордон:

“За два дні до війни чоловік напружився і сказав, що краще про всяк випадок забере доньок в Лондон, тому що вірив у те, що говорить Європа і Америка”.

Як виглядає будинок Камалії і Захура
Мохаммад Захур забрав доньок за кордон, а Камалію залишив у Києві

На сімейній нараді родина вирішила, що Захур забере спадкоємиць і поїде, а Камалія залишиться з мамою в Києві, бо їй треба було працювати над новим альбомом в номером для виступу. Зрештою чоловік співачки не помилився, а сама вона з початком російського вторгнення теж покинула Україну.

Свою маму зірка вмовляла поїхати з нею, однак жінка погодилася лише виїхати на Захід країни, де довго не пробула – не витримала розлуки з домом і повернулася до столиці.

Розгнівана мама Камалії прокляла пластичного хірурга
Мохаммад Захур забрав доньок за кордон, а Камалію залишив у Києві

Камалія тим часом не приховує свого болю і тривоги за Батьківщину та бере участь у благодійних концертах, кошти за які перераховуються на потреби ЗСУ і простих українців, постраждалих від війни.

Схожі статті