У Оксани Марченко ще не все конфіскували: у ведучої знайшли і яйця Фаберже, і немислимі купи золота

Усе нажите Катериною Марченко та Віктором Медведчуком досі показують українцям: серед багатства зіркової пари віднайшлися навіть яйця Фаберже.

18 лютого Оксана Марченко вразила своїх фанатів ганебною втечею вночі. Тоді телеведуча забрала свої речі з маєтку і з охоронцями проїхала кордон України з Білоруссю. Увесь цей час вона не виходила на зв’язок, аж допоки не з’явилася новина про те, що її чоловіка Віктора Медведчука затримала.

Раніше повідомлялося, що він втік з-під домашнього арешту. Марченко розпочала активно просити закоханого в усіх можливих політиків, але результату так і не отримала. Напроти обшуки та конфіскація її майна досі триває. Двері квартири та маєтків зіркового подружжя були відкриті ще тоді, як стало відомо про втечу олігарха.

У Оксани Марченко знайшли яйця Фаберже і немислимі купи золота

У Оксани Марченко знайшли яйця Фаберже і немислимі купи золота

Раніше преса повідомляла про коштовні картини, шубосховище, антикваріат, але це не все. Як повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції, обшуки у маєтках кумів російського президента провели 18 квітня на території Києва та Київської області.

Там знайшли ще велику кількість антикваріату, яйця Фаберже, велику кількість золотих годинників та прикрас, а також зброю. За попередньою інформацією гроші Віктора Медведчука та Оксани Марченко мають піти на відновлення інфраструктури України.

Тим часом невістка Оксани Катерина, яка минулого року народила їй онука Віктора, усіма силами намагається відбілити репутацію сім’ї, і робить вигляд, що допомагає співвітчизникам. Про це кажуть її публікації в соціальній мережі Instagram, на яких вона ділиться інформацією від волонтерів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.