47-річний Валерій Харчишин розлучився з дружиною після 13 років у шлюбі: “Ще до війни я жив другим життям”

Соліст українського рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин пішов від дружини після 13 років у шлюбі. Цією сумною новиною музикант поділився в соціальних мережах.

З 2009 року відомий український артист Валерій Харчишин перестав бути холостяком та зіграв весілля з Юлією Кузьмінською, яка народила йому двох синів, один з яких невиліковно хворий. Крім того, подружжя втратило новонародженого спадкоємця, що народився п’ятимісячним. Ще у знаменитості є старший син від першого шлюбу.

В одному зі своїх інтерв’ю музикант зізнався, що дуже важко переживав цю втрату, відбилося це й на стосунках з дружиною.

Як виявилося, пара розійшлася ще до війни, але відомо про це стало лише зараз:

“Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям. Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку, і мав/маю інші стосунки…”, – заявив Харчишин на особистій сторінці в Facebook.

Дружина Валерія Харчишина
Валерій Харчишин розлучився з дружиною після 13 років у шлюбі

Прийнявши рішення розлучитися, Валерій залишив дружині й синам той самий будинок під Гостомелем, який знищила російська армія, хоча коли співак про це розповідав, не уточнював, що на той момент вже там не проживав. Лише зараз лідер “Другої ріки” пролив світло на ситуацію:

“Не хочу жувати цю тему, але маю бути чесним, насамперед, перед самим собою. Там жили мої діти, там жила їхня мама і моя офіційна дружина Юля”.

При цьому Харчишин зауважив, що вже робить і далі робитиме все від себе можливе, аби не тільки пришвидшити перемогу, а й відбудувати житло заради спадкоємців. Валерій налаштований рішуче:

“І жодна погань не завадить мені це зробити”.

Мушу пояснити дещо для журналістів з приводу втраченого майна. Так, я дійсно втратив дім, який будував для родини все…

Опубликовано Valeriy Kharchyshyn Четверг, 5 мая 2022 г.

Раніше музикант показував вражаючі фото тих руїн, що залишилися від будинку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.