Дружина Решетніка зізналася з-за кордону, що їхня сім’я очікує на поповнення: з’являться аж два члени родини

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше розповіла про можливе поповнення в родині, яке очікується найближчим часом.

Буквально за декілька років молода сім’я відомого українського телеведучого Григорія Решетніка поповнилася аж трьома спадкоємцями. На даний момент шоумен ростить маленьких синів, вихованням яких цілком і повністю займається його дружина Христина.

Дівчина, не має часу на роботу, але виконує роль агента Григорія, веде власний блог про особисте життя та побут зіркової родини, а також безпосередньо займається домом та дітьми.

Дружина Григорія Решетніка зізналася з-за кордону, що їхня сім’я очікує на поповнення

Нещодавно зіркова родина виїхала за кордон з метою допомогти Україні. Але привертає увагу поведінка Христини, яка все частіше натякає на майбут поповнення. Нещодавно вона заявила, що над їхньою машиною у дорозі полетів лелека, який є символом їхньої сім’ї. Нагадуємо, що позаминулого року під час відпочинку на Мальдівах родині з’явився лелека, який став передвісником появи малюка Сашка.

А вже нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в їхній сім’ї дійсно відбудеться поповнення, але у вигляді двох маленьких пухнастийків. Допомогли прийняти таке рішення друзі сім’ї, у яких є собаки. Вочевидь, хлопчики були настільки захоплень і гру з тваринами, що Решетніки не змогли встояти.

Варто відмітити, що у хлопчиків ще не було улюбленців, тож цей крок Христина та Григорій роблять вельми свідомо та з великою радістю. Відтепер у Івана, Дмитрика Сашка будуть в чотирилапи друзі, які зможуть не тільки їх потішити, але і заспокоїти у важкі часи. А зараз це необхідно багатьом українським дітям.

Схожі статті