Єдиний артист, якому вдалося отримати пробачення від українців: чого коштувало Барських повернутися на Батьківщину?

Більшості українських артистів, які останні роки виступали на російський естраді не пощастило — вони стали справжніми вигнанцями та ворогами для своїх співвітчизників. Але не всі!

Ані Лорак, Світлана Лобода, Віра Брежнєва, Валерій Меладзе, Макс Барських та інші артисти, яких вельми багато на російський естраді, перебралися на неї відносно нещодавно.

Так, у зв’язку з можливістю заробляти більше у величезній російській федерації, ці артисти віддали перевагу переїхати до москви і там накопичувати свої багатства. До когось українські глядачі мали претензій більше, до когось менше.

Наприклад, Ані Лорак дісталося більше за всіх, адже вона не цуралася виступати на концерті, який був влаштований на честь анексії Криму. Зараз Кароліна є втікачкою і в росії, адже ховається десь за кордоном.

Єдиний артист, якому вдалося отримати пробачення від українців

Макс Барських закликав ігнорувати атаки зомбованих росіян у соцмережах
Чого коштувало Барських повернутися на Батьківщину

Світлана Лобода в свою чергу також не була бажаною гостею в Україні і такою залишається. Втім, Максу Барських вдалося заробити пробачення своїх співвітчизників. Але якою ціною!

Так, 24 лютого Максим Барських дав ясно зрозуміти, що не підтримує дії росії на території України; заявив, що він проти війни; що скасовує усі свої концерти в росії, а гроші за квитки не поверне, а пожертвує українським переселенцям. На цьому не закінчилося, згодом він назвав росію “дірявою”, по скандалив з Тіматі на очах всієї країни; написав неймовірний хіт, який в усіх на вустах “Хай буде весна”, а згодом взагалі подався в захисники України, розуміючи, що ризикує своїм власним життям. Напевно, це найбільше, що він міг запропонувати своїм співвітчизникам в принципі, і тому ставлення до нього кардинально змінилося.

Сподіватимемося, що Макс Барських буде себе берегти.

Схожі статті