Лілія Ребрик вийшла в місто та не змогла приховати “вагітний” животик: сімейство Диких чекає на поповнення?

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вийшла в люди та сколихнула мережу своєю фігурою. Чи чекає зірка на поповнення, дізнайтеся в нашій статті.

У шлюбі з хореографом Андрієм Диким Лілія Ребрик дала життя двом прекрасним дівчатам. Про можливе поповнення в родині зірка говорити не полюбляє, але, звісно, існує імовірність, що телеведуча наважиться і на третє поповнення.

Лілія Ребрик вийшла в місто та не змогла приховати вагітний животик

Лілія Ребрик вийшла в місто та не змогла приховати вагітний животик. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нещодавно зірка вийшла в місто погуляти і обрала костюм, який невигідно підкреслив її фігуру та наштовхнув на думку про те, що вона може очікувати на дитину. Так, останнім часом Лілія Ребрик  виходить в ефір з дому або на тлі природи, а у якості костюмів обирає вільні речі, які приховують її реальні параметри.

Хоча необхідно відзначити той факт, що Лілія ніколи не приховувала свого цікавого положення, тож це на неї зовсім не схоже. До речі, на прогулянку вона взяла з собою собачку Діксі, яку дуже люблять дітлахи. Було зроблено багато відео та фотографій, тож роздивитися образ зірки з усіх ракурсів була можливість.

Нагадуємо, що Лілія Ребрик вийшла заміж за учасника шоу “Танці з зірками” Андрія Дикого. Про шлюб зіркова пара наважилася розповісти вже у фінальному епізоді програми. Варто відмітити, що на шляху до щастя обидвом довелося попрощатися з попередніми обранцями, адже зірки не були вільними на момент знайомства. Зараз пара виховує двох дітей, володіє елітною нерухомістю і навіть будує акторську карєру для старшої доньки Діани. Маленька Поліна поки що працює лише перед камерою своєї мами.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.