55-річна Ольга Сумська опинилася у клініці: рятує легенду професор, а Віталій Борисюк підтримує, як може (ФОТО)

Легендарна акторка Ольга Сумська ніколи не скаржилася своїм підписникам на нюанси свого життя, але нещодавно артистка опублікувала тривожну історію прямо з лікарні.

Ольга Сумська. Героїня цього матеріалу завжди слідкує за модними тенденціями. Зірка, з настанням ери популярності соціальних мереж, вона активно почала вести свій блог в Інстаграмі. Акторка із задоволенням до 24 лютого ділилася подробицями свого життя, але зараз надає перевагу новинному контенту, який стосується всієї країни.

55-річна Ольга Сумська опинилася у клініці

Втім, чи не вперше за тривалий час вона вирішила ризикнути та розповісти, що ж відбувається у її долі зараз. Виявляється, що артистка пішла до клініки. Супроводжував її чоловік, Віталій Борисюк, а направилася зі своєю проблемою зірка прямо до професора. Проходила артистка обслідування на спеціальному апараті.

Як виявилося, поки немає підстав до хвилювання, адже знаменитість повідомила, що цей похід присвячено лише діагностуванню стану її зору. Цікаво, що вдома Ольга давно вже носить окуляри. Також артистка повідомила, що клініка, до якої вона ходить, також допомагає нашим захисникам безкоштовно.

Після відвідування спеціаліста, Сумська зосередилася знову на темі, яка хвилює найбільше не лише її, а й всіх наших співвітчизників, а саме доля українських міст Донбасу, Харківщини, Херсонщини та Запорожчини.

Ольга звертає увагу, що у Донецькій та Луганській зараз багато постраждалих міст, зокрема Авдіївка, Костянтинівка, Лисичанськ. Також не змогла пройти повз трагедії у Лозовій, де росіяни поцілили у Будинок культури.

Схожі статті