Дружина Григорія Решетніка не витримала розлуки і зірвалася до коханого в Київ: на радощах забула навіть про дітей

Христина Решетнік показала в особистому блозі момент зустрічі з чоловіком. Подружжя не бачилося декілька тижнів, адже Христина евакуювала трьох дітей у безпечне місце.

Григорій Решетнік наразі знаходиться у Києві, однак своїх дітей і дружину телеведучий відправив до безпечного місця. Зараз він зустрівся з коханою у столиці — Христина приїхала сюди на декілька днів. Хоча трьох дітей взяти з собою не наважилася. Про це розповіла сама Христина, даючи відповідь на питання підписників:

Григорій Решетнік зі своєю дружиною
Григорій Решетнік зі своєю дружиною

“Моє рідне місто – Київ. Моє рідне дзеркало. Тут все таке моє, таке рідне. Я приїхала до столиці вже вдруге за час війни. Сьогодні вийшла прогулятися вранці і зловила себе на думці, що і радісно, ​​і сумно одночасно (як у пісні). Пусто тут поки що”, – написала Христина в публікації, в якій повідомила, що попернулася до столиці.

Судячи з усього троє дітей зіркового подружжя залишилися у безпечному місця, Христина показала, як вона разом з Григорієм спілкується з наймолодшим сином по відео-зв’язку. На питання підписника, чи приїхали діти разом з нею до столиці, дружина Решетніка відповіла, що ні, тим паче вона сама буде а Києві недовго.

Христина Решетнік приїхала до Києва
Христина Решетнік приїхала до Києва

Окрім того, користувачі мережі поцікавилися, коли Христина планує остаточно повернутися до звичного життя у столиці разом з дітьми, на що жінка зазначила, що поки що не може сказати точно:

“Хотілося б уже завтра. Але поки що я не впевнена внутрішньо, що можна це зробити. Тут, наче, спокійно, тільки часті сирени. Втім я поки не готова, якось так”, — написала Христина.

Дружина Решетніка приїхала до Києва
Дружина Решетніка приїхала до Києва

Нагадаємо, що Григорій Решетнік познайомився з Христиною на роботі. У 2010 році пара одружилася. Зараз вони виховують трьох синів — Івана, Дмитра та Олександра.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.