Найбагатша співачка української естради Камалія показала, як вона відпочиває разом з дітьми і чоловіком: “Оце так”

Українська співачка Камалія разом зі своїм чоловіком Захуром Мохаммадом виховує двох доньок-двійнят. Щоб побачити кадр з сімейного відпочинку — читайте далі.

Камалія та пакистанський мільярдер Захур Мохаммад разом у шлюбі вже 19 років. Зіркове подружжя довго мріяло про дітей, однак артистці довгий час не вдавалося завагітніти. Через 10 років шлюбу, в 2013 році доля подарувала Камалії та Захуру двох доньок-двійнят, яким щасливі батьки подарували красиві та незвичні імена —Арабелла та Мірабелла.

Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Зіркові тато й мама усі ці роки не можуть нарадітися довгоочікуваним дітям, тож проводять з ними увесь свій вільний час та всіляко намагаються урізноманітнити їхнє дозвілля. 29 травня Камалія та Захур разом із доньками відсвяткувати день останнього дзвоника.

Хоча через повномасштабне вторгнення росії на територію України це свято офіційно відмінили — у школах і дитячих садках не проводили ні лінійок, ні випускних — Камалія та Захур вирішили подарували Арабеллі та Мірабеллі маленьке сімейне свято.

На фото, яким виконавиця поділилася в особистому блозі, помітно, як щаслива родина гуляє разом на дитячому майданчику та радіє моментам, проведеним разом.

“У День останнього дзвоника молюсь, щоб 1 вересня наші дітки зустрілись за партами в мирній незалежній Україні”, – побажала співачка.

Шанувальники Камалії також долучилися до привітань та побажали школярам з усієї України обов’язково відсвяткувати наступного року День останнього дзвоника у мирі та спокої разом із вчителями та однокласниками:

  • “Оце так, точніше і не скажеш. Мрію, аби діти не знали, що таке війна, а проводили мирний час разом”;
  • “Камалія повністю вас підтримую! Миру усім нам”;
  • “Миру та злагоди нашим дітям”, — пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.