М’яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова: Каті Осадчій про такі округлості тільки мріяти

Юрія Горбунова і Тіну Кароль поєднують багато років співпраці, за які на очах у всієї країни траплялося чимало конфузів. Було й таке, що чоловік Каті Осадчої приклав руки до округлостей поп-діви.

Зірковий тандем Тіни Кароль і Юрія Горбунова є однією з головних родзинок шоу “Танці з зірками”, який зрештою перестав існувати, коли співачка пішла з усіх проектів телеканалу 1+1. Її місце зайняла молода телеведуча Іванна Онуфрійчук, якій прийшлося доволі нелегко через постійні порівняння з Тіною.

Публіка сумує за парочкою Кароль-Горбунов, а жоден їхній конфуз не був забутий. Так, в мережі пригадали, як на “Вечорі прем’єр” у 2019 році Юрій скористався нагодою і схопився за м’яке місце Тіни, яке дуже виділялося завдяки обтягуючій шовковій сукні.

Все це не пройшло повз Каті Осадчої. Ба більше, виявилося, що це саме вона подарувала чоловікові нагоду потриматися за округлості Тіни Кароль.

М'яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова
М’яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова

Справа в тому, що коли вони втрьох були на сцені, Катерина змусила співачку продемонструвати свої танцювальні навички в парі з Горбуновим, адже як ведучі “Танців з зірками” вони зобов’язані не впасти обличчям у бруд.

Зірки зрештою виконали макарену, вальс та навіть танок малих каченят, а коли руки шоумена спустилися нижче пояса Тіни, це викликало справжній фурор – не кожен день таке можна побачити.

М'яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова
М’яке місце Тіни Кароль опинилося в руках Юрія Горбунова

На сьогоднішній день Кароль, Горбунов і Осадча відмовилися від розважального жанру та роблять все від себе можливе, аби наблизити перемогу України. Тіна дає безліч благодійних концертів, Катерина займається пошуком зниклих, а Юрій піднімає бойовий дух наших захисників.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.