З Ольги Сумської злетів “верх”, а Даша Астаф’єва ледь не спалила хату: епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Знаменитостям варто бути дуже уважними, адже за ними спостерігає уся країна. Але навіть найпотужніша обережність не вберігає їх від конфузів.

Сергій Притула

Епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула вже багато років бере участь у зйомках програми “Хто зверху”, у якості незмінного ведучого. Тому зовсім не дивно, що під час виконання різноманітних завдань Сергій все ж таки втрапив у конфуз. Так, під час одного з конкурсів шоумен впав, чим викликав сміх усіх присутніх. На щастя, зірка не травмувався.

Вікторія Сміюха

Епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Вікторія Сміюха також потрапила у конфуз саме під час зйомок цієї телепередачі. Співачка знаходилася на скляній платформі, за яку мала міцно триматися і одночасно відповідати на питання. У якийсь момент глядачі помітили, що сукня Вікторії повзе назад, показуючи усі її секретики. Згодом Вікторія повернулася на шоу і знову потрапила на скляну платформу, яка знову ледь не осоромила її на всю країну. Також артистка якось втратила свої штани під час зйомок шоу.

Ольга Сумська

Епічні конфузи в українському шоу-бізнесі

Ольга В’ячеславівна вже давно заміжня, але не припиняє вражати фантазію чоловіків. Якось на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram акторка розповіла, що унаслідок Сильних хвиль на морі вона залишилася без купальнику, що звісно дуже незручно, коли тебе знає вся країна, а одежі прикритися поруч немає.

Даша Астаф’єва

Даша якось розповіла, що ледь не спалила дім свого коханого, коли намагалася приготувати йому смачну їжу. Все сталося, коли співачка дійшла до приготування сухариків, які вона вирішила зробити у мікрохвильовій печі. Зараз артистка згадує про це зі сміхом, але тоді було не до жартів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.