Марія Яремчук показала ранок нареченої і показалася у весільній сукні: заміж не за Пономарьова (Відео)

Відома українська співачка Марія Яремчук схвилювала публіку своїм виглядом у весільній сукні та показала ранок нареченої. Деталі дізнавайтеся у нашій статті.

Марія Яремчук є донькою легендарного українського виконавця Назарія Яремчука, співочий талант якого успадкувала і вже власним голосом проклала собі дорогу на велику сцену.

У 2012 році Марія стала учасницею вокального талант-шоу “Голос країни” і під наставництвом Олександра Пономарьова вона зайняла четверте місце. Тоді ж в публічному полі почали пліткувати про більш ніж робочі стосунки між музикантами, хоча між ними 20-річна різниця у віці.

Поки в пресі обговорювали потенційний роман зіркової парочки, Пономарьов тільки підливав масла у вогонь. Під час спілкування з журналістами видання “КП в Україні” він назвав себе офіційним хлопцем Яремчук, а пізніше в ефірі шоу “Ранок з Україною” заявив: “Ми разом, а чого мені заперечувати?”.

Роман Марії Яремчук і Олександра Пономарьова
Марія Яремчук показала ранок нареченої і показалася у весільній сукні

Марія не реагувала на подібні висловлювання Олександра, але в один момент він виправдався, що усього лише пошуткував і зауважив, що насправді дружить з Яремчук та дуже цінує це спілкування.

У 2018-му донька Назарія Яремчука ошелешила фанатів новиною про завершення музичної кар’єри, і увесь цей час до початку повномасштабної війни росії проти України про неї нічого не було чути. Та зараз Марія повернулася в публічне поле і перервала мовчання.

Як виглядає Марія Яремчук після тривалої перерви у кар'єрі
Марія Яремчук показала ранок нареченої і показалася у весільній сукні

В Інстаграмі Яремчук з’явився кліп на пісню “В чистім полі”, у якому вона постала в ролі дівчини, що виходить заміж і показала ранок нареченої. Весільна сукня дуже пасує співачці.

Схожі статті