53-річна Надія Матвєєва зізналася, що мати та син проти її молодого нареченого: телеведуча виходить заміж

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва зізналася, що зустрічається з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Зірка зібралася за чоловіка заміж.

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва нещодавно завітала на ексклюзивне інтерв’ю до Григорія Решетніка, в якому вперше розповіла про свого обранця певні деталі. Виявляється, бойфренд зірки молодший за неї на 20 років. Не дивлячись на те, що для жінки це було табу, вона поступилася принципами та вступила в роман.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва зізналася, що мати та син проти її молодого нареченого

Познайомилася пара на вечірці спільних друзів, і хлопець навіть не підозрював, з ким познайомився. Однак, згодом він поцікавився інформацією про Матвєєву і саме тоді дізнався, що вона старша за нього. Втім, це не зупинило пару і вони вирішили з’їхатися, попередньо обговоривши усі можливі проблеми, які можуть виникнути в результаті їхніх стосунків.

Надія Матвєєва зізналася, що мати та син проти її молодого нареченого

Також Надія зізналася, що хлопець готовий одружитися на ній, і навіть встиг зробити їй пропозицію, але без обручки та неофіційно. Тим не менш, її родина зовсім не погоджується з таким станом справ. І мама, і син зірки вважають, що чоловік намагається скористатися популярністю телеведучої.

Надія Матвєєва
Надія Матвєєва зізналася, що мати та син проти її молодого нареченого

Натомість знаменитість вважає, що вони не мають рації. Вона заявила, що бачить, як він до неї ставиться і робить протилежні висновки. Про ставлення до нього близьких Надії чоловік знає.

“Я бачу, що це не так. Я живу з чоловіком і бачу його ставлення до мене. Думаю, йому неприємно те, що йому не довіряють мої близькі”

Також у чоловіка є діти, але Надія Матвєєва з ними поки що не знайома через війну. Зараз спадкоємці зірки знаходяться за кордоном. Знайомство планується, коли вони повернуться до України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.