Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною: народили другу дитину?

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина показала немовля та заінтригувала публіку. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український співак Віктор Павлік декілька років тому одружився зі своєю концертною директоркою, в яку закохався ще за часів, коли був одружений з Ларисою Созаєвою. Його історія кохання оточена різними скандалами, адже дружина та коханка не могли робити вигляд, наче суперниці не існує, тому сварки часто виходили за межі і ставали публічними.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною

Тим не менш, зараз Віктор Франкович є зразковим сім’янином, а також рік тому став батьком.

Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною

Так, на початку минулого літа Катерина народила свого первістка Михайла. Для Віктор Франковича ця дитина стала особливою, адже він ледве прийшов до тями після смерті сина Павла. Малюк приніс у його життя нові кольори та дав нову мотивацію рухатися вперед.

Не дивлячись на війну, зруйновані плани на бізнес та інші перешкоди, Катерина зуміла зберегти у собі позитив, напевно, саме завдяки Михайлику, який встигає тішити не тільки зіркових батьків, але і їхню аудиторію. Однак, нещодавно дружина Віктора Павліка вирішила пригадати, яким він був, коли тільки-но народився.

Молода дружина Віктора Павліка показала немовля та сколихнула мережу новиною

Молодій мамі було непросто, але вона з гордістю згадує часи, коли Михайло був зовсім немовлям. Вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, які раніше не оприлюднювала та вразила підписників, адже малюки завжди викликають у публіки непідробні емоції.

Що стосується наступної вагітності, то пара з цим не поспішає, і це не дивно, адже на даний момент ніхто з українців не може планувати своє майбутнє.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.