Дан Балан відгуляв гучне весілля та засвітив неймовірної краси наречену: співак нарешті оженився?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан потрапив на розкішне весілля знаменитої української телеведучої Іванни Онуфрійчук. Усі деталі в статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан виступає не тільки на особистих концертах, але й активно заробляє під час корпоративів. Тим не менш, на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неможливо знайти кадри з приватних заходів. Подібні знімки його шанувальники вимушені шукати на сторінках, які присвячені його творчості, але ведуться фанатами.

Дан Балан відгуляв гучне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Однак, коли свято пишне та гучне, зовсім не дивно, що про участь Дана стає відомо майже одразу. Так сталося з весіллям відомої української телеведучої Іванни Онуфрійчук та її чоловіка, казахстанського олігарха Алмаза. Молдавська зірка був запрошений на свято двічі. Адже Іванна спочатку відсвяткувала своє заміжжя на Мальдівах, а потім влаштувала церемонію з розмахом у Києві.

Відповідні кадри можна знайти у її особистому мікроблозі в Instagram, і це не дивно, адже Іванна є фанаткою творчості Дана Балана. Вона особисто подякувала чоловіка за його виступ, а також показала, як запалювала під його хіти на своєму весіллі.

Окремо варто відмітити сукню нареченої, яка готувалася до свята декілька місяців і виглядала просто неймовірно. Подейкують, що її вартість сягає вражаючих сум, але воно того коштувало. Під час торжества Іванна встигла змінити декілька суконь, але від виступу Дана Балана не відривалася та була присутня під час його міні-концерту.

Нагадуємо, що за офіційною версією Дан Балан не одружений та не зацікавлений в серйозних стосунках. Романеєи артиста тривають не більше декількох місяців і зазвичай не є секретом для преси.

Схожі статті