Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою: показала Тоні Матвієнко, хто головна у житті співака

Арсен Мірзоян має дуже цікаве особисте життя. Досі прихильники артиста підозрюють його у стосунках з колишньою дружиною, яка славиться вродою.

Арсен Мірзоян. Цей популярний чоловік славиться не лише талантом, а й цікавим особистим життям. Чоловік двічі одружувався та мав таємне весілля. Нині він разом з Тонею Матвієнко, але перша дружина не здає своїх позицій.

Нещодавно Анна Мірзоян показала фото. Екс-обраниця співака, продемонструавла фото із спортзала. Жінка народила двійко діток і займається їхнім вихованням. Проте, колишня артиста активно займається спортом та підтримує себе у формі. Варто зазначити, що блогерка цікавиться танцями і мистецтвом.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Що відомо про таємне весілля Арсена Мірзояна?

У 2013-му році співак показав фотосесію з весілля. Він вбрався у нарядний костюм, а його “обраниця” Лавіка у білосніжну сукню. Артистка і музикант дуже гарно пасували один одному. Весільну зйомку прикрасили ретро машини, адже був обраний сицилійський стиль для “свята”. Втім, не слід вважати співачку нареченою Арсена, бо вона була лише моделлю для зйомки, як і Мірзоян.

Арсен Мірзоян зіграв таємне весілля

Справжнє одруження відгуляв Мірзоян з дочкою Ніни Матвієнко. Свою обраницю зустрів талановитий чоловік на проєкті “Голос країни”. Спершу ніхто не вірив у їх союз. Фанати вважали, що Антоніна дарма увела чоловіка з родини, адже сама вже була раз розлученою. Проте, знаменитості стверджують, що почали все з чистого листа і стали справжніми половинками один для одного.

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Нагадаємо, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко одружилися у 2017-му році. У подружжя є спільна дитина. Донечку назвали Ніною на честь легендарної бабусію.

Більше про романи зірок, їх таємні стосунки, розлучення — дивіться на каналі наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.