Після втечі з України Єфросініна зганьбилася і видала свій сором публічно: змінила роботу ведучої на дещо інше

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна зізналася на свою величезну аудиторію, чим їй довелося займатися за кордоном, куди вона втекла від війни.

24 лютого 2022 року – день, який назавжди змінив життя кожного українця без винятку. Зірки вітчизняного шоу-бізнесу опинилися в такому ж становищі, як і мільйони звичайних людей – багатьом довелося покинути своє успішне сьогодення та виїхати за кордон в пошуках безпечного прихистку.

Серед них – Лідія Таран, Тоня Матвієнко, Оля Полякова, Ксенія Мішина, Alyosha, Джамала і не лише. Так і героїня нашої сьогоднішньої статті Маша Єфросініна була вимушена забрати дітей та виїхати в невідомість.

Маша Єфросініна розповіла про свій сором публічно

В новому випуску шоу “Дорослі дівчата” на YouTube телеведуча разом з Олею Поляковою відповідала на найцікавіші питання глядачів і ненароком видала, що тепер власноруч миє унітази:

“У мирному житті я не могла доторкнутися до миття унітазів. Прямо не могла. Коли ми в’їхали, вони були жахливі. Тепер я мию унітази, і Нана миє”.

Після втечі з України Єфросініна зганьбилася і видала свій сором публічно
Маша Єфросініна після втечі з України взялася за справу, якою не похизуєшся

Нана – 18-річна донька Єфросініної та її чоловіка Тимура Хромаєва. Він, до речі, з початком війни залишився в Києві і вступив до лав добровольців, які займаються військовим навчанням, доставкою гуманітарних вантажів і таке інше.

Маша ж разом з Наною, 7-річним сином Олександром та улюбленою собакою Ялтою евакуювалася до Німеччини. Повертатися до України телеведуча поки що не ризикує, хоч і дуже сумує за коханим.

Родина Маші Єфросиніної
Після втечі з України Єфросініна зганьбилася і видала свій сором публічно

Єфросініна також поділилася рецептом зберегти шлюб на відстані. Зірка вважає, що головне – чесно говорити одне з одним та не приховувати почуттів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.