Після втечі з України Влад Яма покрився темними плямами: що сталося з хореографом після еміграції до США?

Знаменитий український хореограф Влад Яма сколихнув мережу виглядом своєї шкіри. Як зірка змінився під час життя в Сполучених Штатах Америки.

Знаменитий український хореограф Влад Яма тривалий час приховував правду про те, де він знаходиться. Тривалий час його шанувальники підозрювали про те, що зірка насправді вже давно не в Україні. Цим чуткам сприяла відсутність новин від Влада, а також його не бажання ділитися свіжими кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Влад Яма покрився темними плямами

Однак, правда все одно вийшла назовні, і саме завдяки соцмережам. Місцезнаходження Влада Ями за даними акаунту — Сполучені Штати Америки. Хореограф навіть не намагається приховати той факт, що разом з дружиною та сином він евакуювався, а його вибір не дивує, адже він дуже любить Америку, і відпочиває там кожного року близько місяця.

Куди зник з України Влад Яма
Після втечі з України Влад Яма покрився темними плямами

Через декілька місяців після початку війни Яма заявив, що збирається давати онлайн-уроки з танців та фітнесу. А нещодавно здивував оновленням на особистій сторінці. Влад показав себе на березі океану з дошкою для серфінгу в руках. Однак привертає увагу на це, а плями на його тілі та обличчі.

Судячи з усього, хореограф багато знаходиться на сонці, адже темні ділянки на його тілі схожі на результат неуважного ставлення до свого здоров’я. Втім, хореограф постійно відвідує косметологів, тому імовірніше за все зможе розібратися з пігментними плямами з часом.

Після втечі з України Влад Яма покрився темними плямами

Нагадуємо, що незадовго до війни Влад досить довго залишався разом з дружиною та сином у Флориді. Зірки збиралися повернутися набагато раніше, але імовірно боялися війни. Коли ж родина повернулася до України, через тиждень російська федерація напала.

Схожі статті