“Агресивна форма”: чоловік Руслана Писанки вперше розповів, яка хвороба згубила акторку — спадкове від мами?

Новина про смерть Руслани Писанки для всіх стала громом серед ясного неба. Улюблениця мільйонів пішла з життя раптово для всіх прихильників, але її чоловік розкрив правду.

Руслана Писанка. На творчості цієї зірки виросло не одне покоління. Саме вона асоціюється з новою ерою українського телебачення. Яскрава, харизматична, завжди позитивна і креативна, вона вміла зачаровувати з першого погляду.

Втім, 19 липня її життя трагічно обірвалося. Чоловік артистки вперше розповів правду про те, як жила останні свої дні його кохана.

Чоловік Руслани Писанки вперше розповів, яка хвороба згубила акторку

Чим насправді хворіла Руслана Писанка?

Багато хто здивувався, що ведуча пішла з життя, адже вона багато працювала, мріяла, думала про нові проєкти. Навіть колеги згадують, що знаменитість марила театром, хотіла виступати, щосили після однієї роботи бігла на іншу, у студію “1+1”.

Як виявилося, все було не так просто. Обранець зірки, Ігор Ісаков публічно зізнався про справжній стан речей. Чоловіку було не легко навіть заходити до соціальних мереж, адже багато пошановувачів творчості Руслани почали писати йому щемливі слова підтримки.

“У Русі був рак, нажаль агресивна форма й трохи запущений… Але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину… На жаль, імунітет не витримав… Отже, на жаль. Смерть й кремація”, – розповів Ігор на своїй сторінці Фейсбук.

Чоловік Руслана Писанки розповів, яка хвороба згубила акторку

Варто зазначити, що Писанка мужньо приховувала не лише цю біду від публіки. Виявляється, у березні не стало її мами, яка була вже на той момент сильно хворою. Зірка розуміла, що немолода жінка довго не протримається. Брат акторки помер у 2012-му році. Причина та сама: онкологія.

Нагадаємо, що Руслана провела свої останні дні у Німеччині, сама без коханого чоловіка. Він лишився доглядати її матусю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.