Тіна Кароль показала, яким статним красенем виріс її син Веніамін: Євген Огір не лишив генам поп-діви шансу

Тіна Кароль сама виховує сина Веніаміна, після того, як пішов з життя Євген Огір. Нині хлопець став дуже дорослим та навіть багато у чому допомагає своїй зірковій мамі.

У світі їх двоє: мама Тіна і син Веня. Хлопчик у 5 років дізнався, як це жити без тата. Співачка робила у дитинстві свого карапуза все, аби він менше сумував та насолоджувався безтурботним часом.

Артистка не приховує, що таке материнство дало їй багато викликів, але Веніамін швидко дорослішав та допомагав у всьому. Огір-молодший з 6-ти років почав жити окремо від матусі, адже Кароль віддала його на навчання у британську школу. Тим не менш, кожен вільний день намагалася провести поруч з ним хоча б онлайн.

Нині хлопцю минає 13 рік. Він стає юнаком і вже має безліч досягнень. Виявляється, там, закордоном, він робить успіхи у вивченні української культури і наших танцях. Залюбки навчився плясати гопака.

Тіна Кароль показала, яким статним красенем виріс її син

Та цього року Веніамін вразив всіх. Він поїхав до Польщі, аби волонтерити. Допомагав зустрічати син поп-діви діток-біженців з України. Його ж мама давала благодійні концерти, ходила на проукраїнські мітинги. Варто зазначити, що попри зірковий статус неньки, її рідний хлопчик виріс досить скромним. У шоу-бізнес не рветься, а більше полюбляє науку.

Тіна Кароль показала, яким статним красенем виріс її син

Вже давно фанати співачки помічають, що її син дуже схожий на татка. Сама ж Тіна говорить, що за зростом він точно наздоганяє Євгена і вже переростає батька.

Нагадаємо, що співачка народила свою дитину у першому шлюбі. Хлопчик справжнім подарунком долі для Кароль та Огіра. Проте, малюка не допустили до батька в останні дні його життя, аби не травмувати карапуза. Втім, татко назавжди у серці Веніаміна. Більше про історію сина поп-діви дізнайтеся у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.