Злата Огнєвіч зізналася, що все життя страждає від невиліковної хвороби: “Ніколи з вами цим не ділилася”

Знаменита українська виконавиця Злата Огнєвіч вперше розповіла про те, що страждає від невиліковної хвороби, яка отруює її існування. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч завжди була максимально відкритою зі своєю аудиторію, але її фанати ніяким чином не очікували почути від неї про хворобу, яка виявляється отруює її існування впродовж усього життя.

Злата Огнєвіч зізналася, що все життя страждає від невиліковної хвороби

Злата Огнєвіч зізналася у стосунках з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч зізналася, що все життя страждає від невиліковної хвороби

Так, виконавиця, яка володіє неймовірним голосом, професіоналізмом, вродою та харизмою не може завжди насолоджуватися цим прекрасним життям, адже страждає від постійних головних болей. Діагностувати захворювання артистки лікарі не змогли, а ліки не допомагають, навіть дуже сильні.

Вона вимушена терпіти свої мігрені і сподіватися на те, що сфера медицини буде крокувати лише вперед і згодом зможе їй допомогти.

“Ніколи з вами цим не ділилася. Але, можливо, за весь той час, який я борюся з цією недугою з’явилися якісь нові методики, які реально можуть мені допомогти. З самого дитинства я страждаю від шаленого головного болю, такої мігрені. Ліки мене беруть лише частково і біль все одно залишається десь там далеко. Нудота, погане самопочуття”, – розповіла Злата в сторіз.

Також виконавиця зізналася, що одного разу ледве не впала без свідомості прямо на сцені через своє погане самопочуття. І досі дива шукає на методику, яка таки зможе їй допомогти та врятувати її здоров’я.

Злата Огнєвіч зізналася, що все життя страждає від невиліковної хвороби

Можна було-б подумати, що саме шалений ритм та ненормований графік негативно впливають на кар’єру артистки, але вона підкреслила, що хвороба переслідує її з самого дитинства. Тож такий варіант одразу відпадає. Насправді розповідати про проблеми з мігренями лише доводять той факт, що вона професіонал свого діла, так як цього ніхто не помітив.

Схожі статті