Фіналістка Холостяка-11 Юля Зайка показала нового коханого: у нього більше кубиків на животі, ніж у Заливако

Колишня учасниця популярного романтичного проекту "Холостяк" Юлія Бельченко вразила виглядом свого нового обранця. Детальніше в нашій статті.

За стосунками Юлії Бельченко та Михайла Заливако спостерігала вся країна. Дівчина була абсолютною фавориткою аудиторії, але як би там не було, бізнесмен все ж таки зробив вибір не у її користь. Пізніше з’ясувалося, що Юлія у реальному житті зовсім не така, як на екрані. І тим не менш, їй вдалося втримати увагу аудиторії і надалі.

Юля Зайка показала нового коханого

Тривалий час після закінчення що вона не могла налагодити особисте життя. Можливо вплинув той факт, що дівчина почала жити публічно, що звісно не могло вплинути на її любовні справи.

Через декілька місяців після закінчення проекту вона вступила в стосунки з чоловіком, з яким не протрималася і тижня. Молода пара посварилася під час відпочинку. Але здається, що цього разу все зовсім інакше. Так, нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з подорожі, на яких показала себе поруч зі своїм обранцем. Чоловік виявився дуже великим, спортивного складу, з помітними кубиками пресу та м’язами на руках.

Юля Зайка показала нового коханого

Неозброєним оком помітно, що обранець Юлі набагато більший за Михайла. І як виявилося, він дуже турботливий та уважний до своєї коханої.

Тим часом Михайло Заливако намагається прийти до тями після нещодавнього розставання з переможницею проекту Анною Богдан. Пара повідомила про розрив декілька місяців тому. Вочевидь криза в стосунках досягла кульмінації під час війни.

І поки дівчина подорожує світом, бізнесмен продовжує знаходитися в Україні, адже не може покинути її кордони. Про проект він чомусь згадує лише з сарказмом.

Схожі статті