“На 8 місяці”: Наталія Могилевська зізналася, чому не евакуювалася з України та розповіла про вагітність

Відома українська співачка Наталя Могилевська вперше розповіла, чому не змогла поїхати з України на початку війни, а залишилися в Києві. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Наталія Могилевська декілька місяців тому розповіла про те, що в неї з’явився новий коханий. У тому ж інтерв’ю вона пригадала його вчинок, яким вона захотіла поділитися з пресою. Виявляється, чоловік допоміг своїй коханій вивести її вагітну сестру за кордон. Жінка народжувала малюка у Франції.

Наталія Могилевська зізналася, чому не евакуювалася з України та розповіла про вагітність

Нещодавно вона завітала на іншу програму, в якій також розповіла про те, чому не евакуювалася з України у перші дні війни. Наталія Могилевська зізналася, що її квартира знаходилася на Осокорках, тому в неї було відносно безпечно. Через це до неї почали приїжджати гості, які потребували прихистку. Наталія розмістила у своїй квартирі аж 9 людей, серед яких була її вагітна сестра. Жінка вже знаходилася на 8-му місці, і певний відрізок часу навіть ховалася в метро.

Могилевська повідомила про поповнення в родині
Наталія Могилевська зізналася, чому не евакуювалася з України та розповіла про вагітність

“Я живу на Осокорках. Мій район спокійніший і тому до мене поїхали всі мої друзі, моя рідня, вагітна сестра на 8 місяці. Вона опинилася в метро. Вона теж з ріднею приїхала до мене. У мене був повний будинок людей. А у мене дієта.Їди мало навіть для мене однієї”, – висловилася у шоу “Все буде добре” співачка.

Та навіть коли у Наталії з’явилася можливість залишитися в Європі, вона вирішила що продовжить допомагати співвітчизникам і зайнялася волонтерством.

Нагадуємо, що на початку війни Наталія сильно оскандалилася через мовне питання. Співачка заявила, що в Україні має бути дві державні мови.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.