Андрій Доманський показав всіх своїх дітей, серед яких є донька від Лідії Таран: дівчинка — копія тата (ФОТО)

Бути батьком досить важке і відповідальне завдання. А як бути, якщо в тебе не одна дитина, а п'ять? Відповідь на це запитання точно знає український ведучий Андрій Доманський.

Як відомо, діти — квіти життя. Є такі випадки, коли батьки мають цілий квітучий сад. Відомий український ведучий Андрій Доманський у свої 48 років вже багатодітний батько. Знаменитість має п’ятеро дітей, які схожі на нього як дві краплі води, від трьох різних дружин.

Молодим студентом Доманський закохався та одружився. Дружина, на ім’я Юлія, подарувала коханому двох чудових дітлахів, хлопчика Василя та дівчинку Ладу, які зараз вже зовсім дорослі. В роки, коли ведучий зустрів своє перше кохання, він був ще не медійною людиною й ось ось починав отримувати перші пропозиції стосовно роботи.

Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Подружжя на той час проживало в Одесі, а на роботу Андрій їздив до Києва. Доманський розривався між двома містами, а Юлії, як будь-якій жінці, не вистачало допомоги з дітьми та присутності  чоловіка вдома. Кохання не змогло вижити на відстані, тому пара розлучилася.

До того моменту Доманський вже розважав телеглядачів у ранковому шоу “Підйом” на Новому каналі. Ледь оговтавшись від розлучення, голову знаменитості запаморочило нове захоплення — відома телеведуча та красуня Лідія Таран. Можливо, що невдалий перший шлюб залишив свій осад, через що артист не наважувався на офіційне одруження з новою обраницею. У пари народилась дівчинка Василіна, але навіть поява спільної дитини не спонукала знаменитість привести цивільну дружину до РАГСу. Трохи згодом палка пристрасть перетворилась в суперечки та молоді розійшлися, як у морі кораблі.

Дочка Таран та Доманського гордо носить вишиванку у Франції
Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Здавалося, що після двох серйозних стосунків та болючих розривів в пріоритеті Доманського будуть вільні відносини та холостяцький спосіб життя. Наскільки були здивовані фанати, коли у 2011 році з’явилась жінка, яка змогла знов одягти обручку на руку телеведучого. Цікавий факт, третя дружина артиста та його сестра мають повністю однакове ПІБ — Доманська Марина Юріївна. Познайомилась пара на зйомках проєкту “Хто проти блондинок?” та зараз виховують трьох дітей. Донька Кіра народилась незабаром після весілля, а дівчинка Віра з’явилась на світ у 2016 році. Андрій також допомагає виховувати сина Марини від першого шлюбу.

Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Знаменитість не забуває про жодного зі своїх дітей, ретельно займається їх вихованням та повністю забезпечує матеріально. Можна з впевненістю сказати, що Доманський чудовий батько.

Нагадаємо, що Андрій Доманський є незмінним ведучим вокального шоу “Голос Країни” з 2011 року.

Схожі статті