Поки Оксана Марченко ховає зіпсоване обличчя, її невістка зробила зі своєю зовнішністю немислиме (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Оксана Марченко втекла з України напередодні повномасштабної війни і залишила за собою масу запитань, на які так і не дала відповідей.

Декілька років тому у родину Віктора Медведчука та Оксани Марченко вступила прекрасна юна особа — дівчина на ім’я Катерина. Первісток телеведучої Богдан взяв у дружини красуню, а вже через рік вона подарувала йому сина Віктора.

Втікаючи за кордон, телеведуча залишала свого старшого спадкоємця та його благовірну. І хоча на родину чекало безліч скандалів попереду, увесь цей час Катерина та Богдан знаходилися в тіні та ніяк не коментували усе, що відбувається. Хіба що дівчина поскаржилася, що їй регулярно надходять погрози в приватні повідомлення.

Невістка Оксани Марченко змінила стиль і показала себе

Після того, як Оксана Марченко вийшла на зв’язок та сколихнула мережу своїм зовнішнім виглядом, увага фокус уваги поступово змістився. Тим не менш, Катерина продовжує вести звичний їй образ життя. Дівчина регулярно оприлюднює на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, яких вона показує себе та сина.

Так, нещодавно вона сколихнула мережу новим фото, на якому постала зовсім в іншому образі. Марченко зробила собі зачіску з вплетеним білим волоссям, яке на кінцівках переходить у яскраво синій колір. Вийшло досить оригінально, але не кожному буде до смаку. Та головне, щоб красуні подобалося!

Невістка Оксани Марченко змінила стиль і показала себе

Нагадуємо, що у відеозверненні Оксана Марченко не могла поворухнути м’язами обличчя, а також мала проблеми з закриттям повік. Деякі вирішили, що справа полягає у невдалій пластичній хірургії, інші схиляються до думки про те, що до них зверталася не Оксана, а акторка чи робот. Коли ж зірку попросили зняти медичну маску на прес-конференції, вона прямо заявила, що погано виглядає і не хоче цього робити. Що сталося з обличчям телеведучої досі невідомо, адже вона ніяк не коментує свій стан.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.