Гурт “Антитіла” відправили з фронту додому: Тарас Тополя зможе возз’єднатися з Alyosha після місяців розлуки

Гурт "Антитіла" відтепер будуть знаходитись в Києві. Їх відправили до Києва з лав ЗСУ, Що трапилось з військовою кар'єрою учасників гурту та чому вон їдуть в Київ

Майже з самого першого дня війни гурт “Антитіла” взяв у руки зброю та приєднався до лав ЗСУ. Хлопці пішли на фронт за власним бажанням, бо вважають, що захист Батьківщини – це обов’язок кожного чоловіка.

Фронтмен гурту Тарас Тополя почав вести instagram сторінку у вигляді “щоденника війни”. Кожного ранку він робив новий допис, де по-творчому розповідав, який день, який настрій, місяць та яка ситуація.

До того ж, на офіційній сторінці гурту “Антитіла” також велася активна інформаційна та творча війна. Запис пісні та кліпу 2Step з відомим Британським співаком Ed Sheeran. Пісня створена на війні, на фронті, Тополя виклав свої спогади про 24 лютого в текст, а Ed Sheeran захотів створити спільний трек.

Гурт “Антитіла” знаходились у складі 130 Батальйону ТРО до вчорашнього дня і виконували бойові завдання на фронті на півночі Харківщини. Учасники гурту на пів року присвятили себе новій сфері та опанували професію “стрільці-парамедики евакуаційних екіпажів”.

"Антитіла" на фронті
“Антитіла” на фронті

На День Незалежності України гурт приєднався до творчих заходів. Саме тому, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний дав розпорядження відкомандирувати гурт в Київ. “На черзі чекають надважливі митецькі акції за кордоном та соціальна робота, особливо важлива в цей час для держави” – написали в instagram учасники гурту “Антитіла”.

Тож тепер “Антитіла” поверта.ться на поле мистецьких боїв. Проте весь склад гурту продовжує рахуватися в лавах свого Батальйону, але з іншими, творчими та соціальними задачами.

А в рамках власного Благодіного Фонду “Антитіла”  будуть активно сприяти стабільному  матеріальному стану ЗСУ та 130 Батальйону.Також, у фонда “Антитіла” є і свої цілі для допомоги. До речі, їх фонд існує ще з 2014 року.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.