Катя Осадча і Юрій Горбунов пригадали перше побачення

Катя Осадча і Юрій Горбунов влаштували романтику у Львові.

Днями зіркове подружжя Каті Осадчої та Юрія Горбунова побувало у романтичному Львові. Подружжя прогулялося відомими місцями міста лева і відвідало Львівську свічкову мануфактуру. Ведуча “Світського життя” виклала світлини з подорожі у мережі та поділилася новим осіннім образом для прохолодної погоди. Зірка проекту “Світське життя” гуляла містом у джинсах, картатому чорно-червоному пальто і червоному береті. на ногах у Каті Осадчої були стильні масивні черевики з квадратними носами.
Зірковий чоловік Юрій Горбунов позував у темно синій куртці, чорному светрі, білій сорочці, чорних штанах і такого ж кольору черевиках.

У підписі під серією світлин ведуча розповіла про першу з чоловіком романтичну подорож, яка відбулася саме до цього міста. також катя осадча зауважила, що саме тоді дізналася про поливаний понеділок, коли її несподівано облили з ніг до голови холодною водою.

Під світлинами прихильники зіркової пари пораділи за них і зауважили, що Львів – ідеальне місто для романтичного вікенду. і відмітили, що осінній Львів романтичніший. ніж осінній. дехто поділився своїми неймовірними прогулянками, а дехто зауважив, що бачили зіркову пару, але вирішили дати можливість відпочити від публічності і не турбували.

У одному з випусків “Світського життя” ведуча програми поділилася історією кохання і створення зіркової пари з Юрієм Горбуновим. Вони знайомі досить давно, але розгортатися їхній роман почав під час проекту “Голос країни”, ведучими якого стали Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Зараз зіркова родина виховує спільного сина і любить подуріти вдома.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.