Руслан Сенічкін з Сніданку з 1+1 припав до Людмили Барбір і притиснувся до неї щокою: почуття ховати все важче

Знамениті українські телеведучі Людмила Барбір та Руслан Сенічкін сколихнули мережу ніжними обіймами під час позування на камеру. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, які з’являються на вітчизняних телеекранах кожного ранку, співпрацюють разом вже 8 років. Цей дует вважається одним з найуспішніших, адже журналісти змогли не тільки створити ідеальний тандем, але й подружитися поза камерами.

Руслан Сенічкін впритул став до Людмили Барбір
Руслан Сенічкін припав до Людмили Барбір

Людмила та Руслан не приховують: разом можуть сходити на філіжанку кави, роз’їжджають по корпоративах і можуть навіть разом запланувати відпочинок.

Руслан Сенічкін припав до Людмили Барбір

І хоча Людмила вже давно щаслива у шлюбі, глядачі час від часу підозрюють її та її партнера у більш міцному зв’язку, ніж дружба. Аудиторію інтригують кадри, на яких Сенічкін та Барбір ніжно обіймаються та проявляють одне до одного почуття, навіть якщо вони нк намагаються вкладати у це романтичний сенс.

Наприклад, нещодавно Юрій Горбунов оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію зі студії. На ній Руслан ніжно обійняв Людмилу ззаду, поклав свою голову їй на плече, а щокою притиснувся до її щоки.

Руслан Сенічкін припав до Людмили Барбір

Правою рукою він ніжно обхопив її, майже не доторкаючись. Навіть якщо між зірками немає роману, то неозброєним оком помітно, наскільки ніжно та ласкаво Руслан ставиться до своєї партнерки.

Нагадуємо, що вранці 15 вересня у студію прийшов Олексій Потапенко, який зізнався, що вже давно знаходиться в Україні, а також розповів про те, що відтепер співатиме лише українською. Також глядачі змогли помітити, що у продюсера більше не паралізоване обличчя, а його міміка виглядає цілком здоровою.

Схожі статті