Де зникли сини Ігоря Кондратюка та чому він про них ніколи не говорить: чого досягли спадкоємці продюсера

Як склалося життя синів відомого українського продюсера Ігоря Кондратюка? Чим займаються хлопці та чи допомагає статус батька у прокладанні шляху до слави?

Життя будь-якого чоловіка перевертається на 360 градусів, коли у нього народжується син. Представники сильної статі стають більш відповідальними та прагнуть передати нащадкам свій життєвий досвід.

Повсякденність відомого українського продюсера, Ігоря Кондратюка, таким чином переверталась два рази, оскільки знаменитість має двох синів, Сергія та Данила.

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
Де зникли сини Ігоря Кондратюка

Зірка майже нічого не розповідає про свою сім’ю. В мережі можна знайти інтерв’ю за 2013 рік, де було вказано вік дітей продюсера. Тож, якщо порахувати, первістку Ігоря Кондратюка сьогодні вже близько 35 років. Парубок взяв приклад із зіркового батька та подався у світ шоу-бізнесу. Ще з дитинства хлопчина їздив з батьком на знімальний майданчик та допомагав, де було потрібно. Згодом, разом з татом, хлопець почав працював у проєкті “Караоке на майдані”, отримавши посаду адміністратора та помічника режисера. До речі, Сергій Кондратюк навчався професії режисера у Київському університеті культури та мистецтва.

Де зникли сини Ігоря Кондратюка

В одному з інтерв’ю син продюсера поділився, що знаменитий батько йому попуст ніколи не давав. Після школи Сергій поступив на факультет економіки, але був відрахований з другого курсу. Ще тоді юнак розумів, що прагне знайти своє місце в зовсім іншій сфері, тому не намагався відновити навчання.

“Батько в цьому плані досить жорсткий. Перший місяць після відрахування у мене не виходило знайти роботу на телепроєктах, тому батько дивився на мою “дармоїдство” косо. Два місяці ми з ним практично не спілкувалися. Потім я вступив до КНУКіМ на режисерський факультет. А коли вже переїхав до окремої квартири та зайнявся своєю справою, батько заспокоївся”, — поділився Кондратюк-молодший.

А наймолодший син, Данило, якому зараз приблизно 24 роки, у 2014 році теж спробував себе у ролі артиста, взявши участь у проєкті “КУБ” на телеканалі “СТБ”.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк багато років одружений з Олександрою Горецькою та окрім двох синів подружжя має доньку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.