Володимир Зеленський ніжно взяв на руки крихітне немовля: перша леді подарувала третю дитину у складний час?

Родина Володимира Зеленського — чимала. Та нещодавно спливло фото, де наш Президент тримає на руках крихітну дитинку. Судячи з конвертику, в який загорнули карапуза, на світ він з'явився нещодавно.

Володимир Зеленський зміг реалізувати себе у багатьох сферах. Проте його прихильники, які пам’ятають його ще з часів участі у КВК, нині створюють фан-сторінки, де діляться знайденими архівними світлинами та відео.

От і нещодавно у мережі спливло фото, де видно, як тоді ще шоумен акуратно несе малесеньку дитину. Її подарувала його кохана — Олена Зеленська.

Скільки у Володимира Зеленського дітей та як вони виглядають?

У голови держави дітей двійко: донечка та синочок. Обидва від єдиної коханої жінки. Пара одружилася у 2003-му році, а вже на першу річницю шлюбу Всевишній подарував Сашеньку. Дівчинці дали красиве грецьке ім’я, аби підкреслити її характер.

Вона росте талановитою та всебічно розвиненою школяркою. Відомо, що вона у ранньому дитинстві спробувала помірятися зі знаменитим татком у гумористичній сфері, де Володимир — як риба у воді. Олександра прийшла на розважальне шоу “Розсміши коміка. Дітм”. Ніхто, навіть сам пан Зеленський не очікував такої події. Рідна дочка влучно та з перцем розповіла про буденність родини, так, як її бачить сама. Тоді жарти малечі в момент розлетілися у мережі.

А ось її братик Кирило ще тільки готується вражати світ. Хлопчик народився у 2013-му році, коли ще навіть ніхто не підозрював про те, що через 6 років його будуть величати сином Президента.

Володимир Зеленський ніжно взяв на руки крихітне немовля

Попри те, що малюки ростуть дуже неординарними особистостями, їхні батьки не вважають за потрібне робити їх публічними особами. Зараз про них майже нічого не відомо. Мама з татом надійно оберігають приватність своїх нащадків.

Нагадаємо, що нині подружжя Зеленських з головою пішло у справи країни: Олена активно їздить на зустрічі з іноземними лідерами, розповідає про становище України у світі. Її досягнення оцінюють зараз на вищому рівні.

Схожі статті