Тарас Тополя після відкомандирування вшанував пам’ять загиблих побратимів: “Цвіт нації віддає життя за країну”

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя з перших днів війни рішуче пішов на фронт парамедиком, разом з учасниками гурту. Але через кілька місяців весь творчий склад відкомандували на творчий фронт. Але в нього залишалися побратими на фронті, які, на жаль, вчора загинули і тому останній пост Тополі саме про них.

Російська війна принесла на нашу землю багато горя та смертей і ніхто, ніколи не міг би подумати, що люди, які все життя тримали у руках мікрофон, підуть воювати на фронт на рівні з тими, хто займався військовою справою все своє життя. Але війна така річ, яка розставляє все по-своєму та показує дійсність такою, яка вона є. Попри людські примхи та бажання.

Більше ніж 4 місяці Тарас разом з військовими провів на Харківщині та боронив саме цей регіон, рятуючи життя товаришів по службі та тримаючи у руках зброю. Тополя відчайдушно йшов на всі бойові завдання та не забував про оборону інформаційного фронту, на якому він також проявляв великий актив.

Тарас Тополя вшанував пам'ять своїх побратимів
Тарас Тополя вшанував пам’ять своїх побратимів

Щодня співак викладав пости у яких, нібито, вів щоденник війни, він вказував дату, день та його назву, яка завжди була різною, а також описував ситуацію, але підходив до цього з творчістю.

Оскільки Гурт “Антитіла” відправили з точки бойових дій на сцену, Тарас почав трішки по-іншому продовжувати свій воєнний щоденник. Але й не забуває про тих, хто залишився на фронті в небезпеці.

Сьогодні Тополя виклав дуже емоційний та сумний допис, в якому вшанував пам’ять своїх загиблих побратимів з-під Харкова, де він був з ними пліч-о-пліч майже пів року та пам’ятає кожного, як окрему особистість та сміливого воїна. На жаль, вчора, 26 вересня загинуло кілька військовослужбовців, яких і вшанував Тарас.

“26 вересня 2022 року Героїчно загинули наші побратими… Підполковник Ігор Безголюк “Базель”, солдат Андрій Захарчук “Захар, солдат Роман Хмель “Майстер”. В результаті підриву на ворожій міні…”

Ці слова супроводжувалися кадрами з цими героїчними чоловіками, яких хлопці з гурту “Антитіла”, знали особисто. Також сам пост Тарас зробив знову у вигляді воєнного щоденника, де зазначив:

“Настрій – світла пам’ять. Місяць – цвіт Нації віддає життя за країну. Кращі, відважні Герої, що мали добре, сталеве серце”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.