Даша Кацуріна вперше зізналась, через що насправді розлучилась з чоловіком: Дорофєєва ні до чого

Розлучення родини Кацуріних відбулося майже одночасно з розлученням Дантеса і Дорофєєвої, тому в мережі одразу з'явились думки, що причиною розриву стала Надя Дорофєєва, до якої і пішов Кацурін. Але насправді все не так.

Подружжя Кацуріних багато років у шлюбі та встигли побудувати спільний бізнес та народити двох дітей і розвиватися в одному напрямку не розлучаючись ні вдома, ні на роботі, ні на відпочинку.  Розлучення пари припало на час війни, вийшло так, що Даша поїхала до Будапешту, а Міша залишився в Україні. І розлучення стало для Даші “сюрпризом Будапешту”.

К
Кацуріна розкрила секретну причину розлучення

“Я не скажу, що у нас були такі гарні відносини, що Міша засипав мене квітами, але стосунки не були поганими”.

Процесс розлучення пара переживала окремо, Кацурін в Україні, а Даша у Європі, але до того ж у дівчини ще й через війни був поганий емоційний стан. ЇЇ підтримкою стали батьки та Володимир Дантес, який вже був розлучений з Надією.

Причина розлучення

Кацуріна зізналась, що насправді Дорофєєва до розлучення не має ніякого відношення. І все почалося ще давно, бо через те, що пара завжди була разом, на роботі, вдома. У пари не було особистого простору і як зазначила сама Даша:

“Ми зліпилися просто і стало не цікаво. Міша захотів відліпитися, а я не знала, як це бути без нього. А він такий, ні, я хочу сам”

Тому стосунки почали псуватися, бо треба проводити більше часу поодинці. А також в їх стосунках не вистачало щирості та особистого розвитку, окремо один від одного. Тому, вони були більше спільним проєктом, ніж родиною. Також Даша сказала, що в стосунках з Мішею, вона не могла контролювати свої емоції і це також вплинуло на прийняття рішення щодо розлучення.

Про Дантеса

Даша розповіла, що Вова дуже сильно підтримував її під час розлучення, але це нікого не здивувало, тому що вони потоваришували парами. А потім дружба переросла у справжнє кохання. Вова навіть не боїться будувати гарні стосунки з дітьми.

К
Кацуріна розповіла про істинну причину розлучення

“З Вовою я така щаслива. З ним я стала багато чого розуміти та навчилась контролювати себе”.

Тому,  Кацуріна нарешті розвіяла міфи та здогадки про дійсну причину розлучення, ніхто нікого не розлучав. Симпатія була давно між новоутвореними парами, але ніхто не сприймав це серйозно, бо вони товаришували. Проте закоханість з’явилась у період дружньої підтримки, так і утворилися нові пари.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.