Дмитро Гордон натякнув, що Оксана Марченко стала коханкою путіна: “Особливі стосунки. Вперше про це кажу”

Відомий український журналіст Дмитро Гордон публічно натякнув на те, що зрадниця України Оксана Марченко може знаходитися з володимиром путіним у дуже близьких відносинах.

До 2014 року фанатам Оксани Марченко і в голову не могла прийти думка про те, що вона стане вигнанницею на власній батьківщині. Та після анексії Криму її зв’язок з володимиром путіним дав свої плоди: зірку почали активно цькувати, а вона натомість кардинально змінила свою позицію.

Якщо раніше телеведуча активно виступала за незалежність України, за те, щоб усі українці перейшли на солов’їну, то після зміни політичного вектора встала на сторону росії. Віктор Медведчук та його дружина назвали себе опозицією, але кримінальні справи, у яких фігурує олігарх кажуть про дещо інше.

Дмитро Гордон натякнув, що Оксана Марченко стала коханкою путіна

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Дмитро Гордон натякнув, що Оксана Марченко стала коханкою путіна

Телеведуча прекрасно знала про війну, тому 18 лютого через Чернігівську область покинула територію України: таємно, вночі та з валізами. Кадри ганебної втечі зірки одразу ж розлетілися мережею, а у аудиторії не залишилося сумнівів щодо ставлення Оксани Марченко до власних співвітчизників.

Втім, нещодавно Дмитро Гордон доповнив цю картину вельми неочікуваним чином в інтерв’ю телеведучій Віолетті Логуновій.

“Знаючі люди говорять мені, що у путіна та у дружини Медведчука Оксани Марченко особливі стосунки. Я пікантно скажу, особливі стосунки. Вперше про це говорю”, – наголосив Гордон.

Перше, що приходить в голову, прочитавши цей текст — роман телеведучої та її кума. Ще більше посилться підозри у цьому, зважаючи на те, що Дмитро Гордон так і описав характер цих стосунків.

Нагадуємо, що президент російської федерації свого часу охрестив дочку Оксани Марченко від Віктора Медведчука Дашу. Через 18 років дівчині довелося за це гірко поплатитися мрією, адже її вигнали з Швейцарії за свій зв’язок з політиком.

Схожі статті