Доньки подружжя з “Квартал 95” виросли красунями: як виглядають та чим займаються діти Зеленського і Кравець

З самого початку виступів на сцені "Квартал 95", Володимир Зеленський та Олена Кравець постали як подружжя, вони завжди грали чоловіка та жінку у різних сценках. Це дійшло до того, що акторам приписували роман і в житті. Проте в житі кожен з них має свою родину і дорослих доньок, про яких і піде мова.

В реальному житті Володимир та Олена, мають родини та дітей, вони гарно спілкуться між собою і в житті, але як друзі, не більше. Дуже давно зірки побудували міцні родини, народили дітей і тепер можуть похизуватися доньками-красунями, які вже давно виросли та дівчатам є чим похизуватися.

Донька Володимира та Олени Зеленських

Ч
Чим займаються доньки кварталівського подружжя

Олександра не дуже публічна останнім часом, проте коли дівчинка була ще маленька, вона часто з’являлась на публіці разом з зірковим татом. Саша брала участь у модних показах та приходила на різні шоу. Але з того часу, як Володимир зайняв посаду президента України, публічність дівчини різко знизилась.

Олександра вже не з’являється на заходах та не світиться перед камерами. Можливо причиною є те, що донька Зеленського цього року тільки вступила в університет, до того ж у Києві. Цей принциповий вибір, насправді здивував, адже Саша могла вступити у навчальний заклад будь-якої країни, але виросла патріотичною дитиною, тому й обрала Київ, замість безпечного життя за кордоном.

Донька Олени та Сергія Кравець

Ч
Чим займаються доньки кварталівського подружжя

Марія виросла копією своєї зіркової мами. Дівчина дуже самостійна та розумна, з 15-ти років Маша живе окремо від батьків і будує своє життя сама. Дівчина серйозно займається танцями та навчається на спеціаліста з піару. Також, Маша останнім часом стала доволі популярною в соціальній мережі instagram, де викладає свої красиві, стильні фотографії та дає привід для обговорення своєї особистості зі згадуванням зіркової мами.

Слід зазначити, що Олександра та Марія не єдині діти у зіркових батьків. В родині Зеленського ще є молодший син Кирило, який нині навчається у школі. А кравець 6 років тому народила своєму чоловіку близнюків Івана та Катю. До того ж Сергій Кравець є хрещеним батьком Олександри Зеленської

Схожі статті