Христина Горняк розповіла, що свій день народження проведе без Остапчука: “Буде дівочий тур”

Христина Горняк вже тривалий час перебуває за кордоном без Остапчука. Не привітала чоловіка з днем народження і своє свято сьогодні святкуватиме без нього. Невже у пари все настільки погано?

Сьогодні, 10 жовтня Христина Горняк святкує своє 36-річчя і вже знає, як і з ким проведе це свято, але Володимир у список гостей не входить. Вже довго дружина шоумена знаходиться за кордоном зі своїми подругами. Саме з ними іменинниця поведе свій день. Про це Горняк повідомила на своїй сторінці в instagram.

Х
Христина Горняк проведе день народження без чоловіка

Зірковій дружині зробили зауваження щодо її втомленого зовнішнього вигляду, на що Христина відповіла, що дійсно проживає багато різних емоцій, але незабаром відпочине та відсвяткує свій день народження у дівочому турі разом з подругами. А от про Остапчука жінка взагалі ніякої інформації не викладає. Підписників цікавить питання щодо привітань від Володимира, адже сама Христина навіть слова не сказала Остапчуку у його день народження.

Насправді про складні відносини сімейної пари Остапчук чутки ходять вже понад місяць і жоден з них не коментує ситуацію. Взагалі складається таке враження, що вони вирішили уникати будь-яких зустрічей один з одним, можливо Володимир чи Христина сильно ображені за щось, а можливо це взаємне бажання якийсь час не чіпати й не чути партнера.

Х
Христина Горняк проведе свій день народження без Остапчука

Про те, що у шлюбі шоумена і нотаріуса ситуація дійсно складна, повідомив ведучий Слава Дьомін, який особисто знайомий з подружжям, але він сказав, що до розлучення справа поки що не дійшла, але що саме відбувається між молодятами не став розповідати та виносити їх перипетії на загал. Тож, факт про окреме проживання та святкування дня народження, вже дають багато відповідей і також ведуть за собою багато нових питань щодо долі зіркового шлюбу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.