Як виглядає чоловік найбагатшої учасниці “МастерШеф” Каті Великої: владний, але дуже імпозантний бізнесмен

Знаменита учасниця українського кулінарного проєкту МастерШеф Катерина Велика прославилася не тільки завдяки таланту, але і завдяки своєму багатству.

Яскрава і талановита учасниця МастерШеф Катерина Велика заробила собі неоднозначну репутацію завдяки амбіційності, самовпевненості та цілеспрямованості. Коли кулінар програла у шоу Євгенію Клопотенко, публіка вважала, що між ними розгорнувся неймовірний конфлікт.

Втім, правда полягала в тому, що зірка просто не могла прийняти програш, але до Євгена ставилася з повагою і ніяким чином не знецінювала його заслуг. Вже згодом Велика зізналася, що понад два тижні не могла прийти до тями після фіналу. Але зараз в неї з’явилася прекрасна можливість довести, що вона все ж таки переможниця і гідна отримати це звання.

Як виглядає чоловік Каті Великої

Про свого чоловіка зірка розповідає набагато. Зокрема Катерина постійно жартує, що вийшла заміж за нього тільки заради прізвища. Обидва дуже заможні люди.

Чоловік Катерини – експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют Андрій Великий. Він має великий досвід інвестування у галузі криптовалют. Пара живе вельми заможно, має багато автомобілей, нерухомості і не соромиться хизуватися нажитим.  Мережею також поширюється інформація про те, що Андрій має бізнес у сфері туризму, але вона не підтверджена.

Як виглядає чоловік Каті Великої

До речі, благовірний Катерини на 5 років молодший за неї. Втім, це ніяк не вплинуло на ієрархію в сім’ї. Чоловік досить довго залицявся до майбутньої дружини, а полонивши її серце, став головою родини.

Він до останнього був проти участі Великої у кулінарному проєкті, але Катерина настояла, заявивши, що тоді піде працювати офіціанткою. Тож у цьому шлюбі обидва мають сильні та владні характери, а роль головного Велика віддала своєму чоловіку добровільно.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.