Хто за національністю Оля Полякова і чому співачка вийшла заміж за єврея: Королева ночі видала сімейні секрети

Суперблондинка — надзвичайно популярна артистка, фанати якої до дрібничок хочуть знати все про її життя. Дуже рідко знаменитість говорить про своє минуле та батьків, а тим паче про своє походження. Тож, хто за національністю Оля Полякова?

Україна — унікальна держава, де уживаються мирно багато народів і кожен наш громадянин має цікаву історію походження. У новому десятилітті все важче визначити за ім’ям чи прізвищем, хто перед нами стоїть: нащадок козаків, польської шляхти чи кмітливих кримських татар. Хто за національністю Оля Полякова? Це питання вже давно цікавило фанатів Королеви ночі.

Цікаво, що сама співачка майже нічого не розповідає про свою родину. Відомо, що народилася зірка на Вінничині, де здавна проживали українці. Звісно, коли місто на берегах Південного Бугу стало підвладним польському королівству, його почали заселяти і західні слов’яни. Відомо, що у 1926-му році 37% населення складали євреї, але у роки, коли на світ народилася співачка, їх у місті було близько 4%.

Оля Полякова повернулася з Європи та вразила всіх зовнішнім виглядом
Хто за національністю Оля Полякова

До речі, зв’язки з послідовниками іудаїзму Поляковій приписують вже не перший рік. Спочатку ширилися чутки про те, що начебто вона вийшла заміж за представника цієї нації. Їх підігрівала сама артистка, адже не соромилася в інтерв’ю жартувати про те, що обранця слід шукати у синагозі, де начебто збираються найбагатші люди. До речі, обранець Олі сповідує саме вчення Тори. Проте, це ще не дає можливості приписувати людині походження, адже у нашому світі кожен може обирати віросповідання таке, яке хоче.

Оля Полякова розповіла правду про розлучення під час війни
Хто за національністю Оля Полякова

А ось слова і жарти зірки кинули тінь і на її дітей. У мережі її старшу дочку Машу намагаються зачепити у коментарях тим, що називають яскравою представницею єврейського народу. Втім, і дівчина, і її мама не звертають на такий примітив уваги.

Тож, хто за національністю Оля Полякова — досі лишається таємницею для оточуючих. Втім, співачка день за днем доводить вчинками і любов’ю до України, що вона таки козацького роду.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.