Старша донька Віри Брежнєвої показала свого хлопця-американця: як виглядає майбутній зять дружини Меладзе

Українська співачка Віра Брежнєва має двох доньок, які схожі на неї, як дві краплі води. І не тільки за рисами обличчя, а ще й дівчатам пощастило перейняти від мами чудову фігуру. На днях, старша донька Соня показала свого коханого і ніжно привітала його.

Соні Кіперман, доньці Брежнєвої від першого шлюбу виповнився 21 рік, дівчина вже доволі доросла і дуже сильно схожа на маму, з кожним роком вона ставала просто копією Віри. А тепер вона зовсім доросла і вже має своє особисте життя.

Оскільки Соня зараз живе у США, то й своє життя вона будує саме в Америці. То саме там, вона й зустріла своє кохання, на ім’я Бек. Невідомо скільки хлопцю років, але на вигляд він приблизно такий же, як і Кіперман. Хлопець професійно займається спортом, але дуже не звичним для нашого сприйняття, та ще й в деякому сенсі небезпечний.

Хлопець Соні Кіперман
Хлопець Соні Кіперман

Спортивний напрям, який обрав Бек називається – кікскутерінгом. Це екстремальна їзда на самокаті, відео з його зайнять заполонило майже весь контент сторінки в instagram Бека. Але, певно це справа його душі, тому він по повній вкладається в це та отримує максимальне задоволення.

Сама ж Сон взагалі не дуже публічна особистість попри шалену популярність мами та вітчима. Дівчина обирає жити справжнім, а не інстаграмним життям. Тому й про особисте життя Кіперман дуже рідко розповідає. Але на днях, донька Брежнєвої виклала фотографію де вони з Беком ніжно припали один до одного та Соня підписала історію “Щасливої річниці, Бек”. Певно це була їх річниця стосунків, але дівчина не стала розповідати, що саме вони святкували разом.

С
Соня Кіперман показала свого хлопця

Також у Бека на сторінці є фотографії зі спільного відпочинку з Сонею десь біля водоспаду та гір. Тож, можна зробити висновки, що кохання молодої пари існує вже доволі давно. Просто Соня не хотіла це виставляти на загал.

Схожі статті