35-річна Леся Нікітюк сховала свій живіт та зізналася про поповнення в родині: “Я вже була в пологовому”

Знаменита українська телеведуча Лесі Нікітюк сколихнула мережу зізнанням про те, як сталося поповнення у родині її батьків. Мова йде про народження майбутньої зірки.

19 жовтня Леся Нікітюк святкує свій день народження. Звісно, телеведуча отримує безліч привітань в соціальних мережах кожного року, а також активно спілкується зі своїми фанатами у рамках цього особистого, але особливого свята.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк сховала свій живіт та зізналася про поповнення в родині

Леся Нікітюк сховала свій живіт та зізналася про поповнення в родині

Як невеличкий бонус для своїх шанувальників, Леся Нікітюк поділилася змістом своїх діалогів з мамою Кет, які відбулися у цей день. Зірка зізналася, що її матір погодинно розповідає їй про те, де була за декілька годин до народження дочки.

Також Леся зізналася, що тільки така весела жінка, як Катерина могла народити саме її.

Леся Нікітюк сховала свій живіт та зізналася про поповнення в родині

На фотографії, яку зірка прикріпила до цього тексту, Леся Нікітюк стоїть спиною до камери і рухається вперед. Нікітюк одягнута у розкішну чорну сукню з пальто та класичні чобітки. Відповідно публікація знаходиться на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Варто відзначити, що кожного року Леся Нікітюк влаштовувала запальні та веселі вечірки на честь свого дня народження. Але   цього року нічого подібного від неї очікувати не варто.

Під час війни Леся Нікітюк сконцентрувала усі свої зусилля та можливості на волонтерській роботі. Зірка створила координаційний центр для волонтерів, почала займатися прихистками, безкоштовним харчуванням для переселенців, сім’ями, які залишилися без житла, тощо.

Команда артистки зробила неймовірну роботу і досі допомагає людям, хоча і не в такому шаленому темпі. На даний момент паніки в Україні менше, тому волонтерам набагато простіше працювати. Увесь цей час аудиторія з великою вдячністю та натхненням ставиться до Лесі Нікітюк, яка виявилася не просто талановитою ведучою, а людиною з великої літери.

Схожі статті