Схожі долі фіналістів “Холостяка” та “Холостячки”: хто залишився ні з чим – Тригубенко, Юля Зайка та інші

У найромантичніших шоу країни "Холостячка" та "Холостяк" далеко не всім вдається влаштувати своє особисте життя і навіть якщо ви проходите до самого фіналу, немає гарантії, що вдасться отримати.

Роман Свечкоренко

Р
Роман Свечкоренко

Рома прийшов на другу  “Холостячку” боротися за серце Злати Огнєвіч. Стосунки між психологом і співачкою почали складатися майже одразу. Роман зміг підкорити Злату своєю щирістю та добрим серцем, а також схожими поглядами на життя. Але через інформацію про незакінчений процес розлучення, Злата відправила Рому додому, поки не доведе до кінця своє розставання з колишньою. І Свечкоренко повернувся і дійшов на фінал, але серце співачки так і не отримав. Долю Роми можна порівняти з учасницею 11-го сезону “Холостяка”, про яку ми розповімо далі.

Юля Зайка

Ю
Юля Зайка

Як Рома, Юля Зайка теж пройшла нелегкий шлях у боротьбі за серце Михайла Заливако. Історія Міші та Юлі також почалась з самого початку шоу і дотягнула до фіналу. Але з перепонами. Було відразу зрозуміло, що між ними є почуття сильної симпатії, проте Юлю звинуватили у послугах ескорту, через що Заливако засумнівався у щирості учасниці. Та як і Роман, Юля відправилась додому на одній з церемоній, але повернулась на фінал і знову не отримала прихильність Михайла і вдруге пішла з розбитим серцем.

Олексій Тригубенко

О
Олексій Тригубенко

Ідеальний чоловік, розумний, відповідальний, симпатичний, має бажання будувати родину, піклується та готовий дістати зірку з неба – це все про Тригубенко. Він прийшов на першу “Холостячку”, щоб знайти у Ксенії Мішиній кохання всього свого життя, але, не дивлячись на те, що він намагався зробити все, що залежало від нього, щоб закохати в себе Ксенію, але стабільність, на жаль, жінки обирають не завжди. Тому на фіналі Тригубенко не отримав нічого окрім подяки та відмови.

Дана Оханська

Д
Дана Оханська

Дана стала учасницею 10-го сезону “Холостяка” і змогла по-справжньому закохатися в Макса Михайлюка. На відміну від Тригубенко, дівчині набагато важче проявляти свої почуття і робити вчинки. Але Дана відчайдушно намагалася завоювати серце пілота і робила сюрпризи, подарунки та намагалась тримати його увагу на собі. Оханська дійшла до фіналу, але закохатися в неї Макс не зміг та обрав іншу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.