Живе без Алли та збирається у США: Максим Галкін зняв обручку та розбурхав чутки про розлучення с Пугачовою

Невже це кінець? Здається, Максим Галкін і досі не провідав свою дружину після її переїзду в Ізраїль Нині артист планує довготривалу поїздку до США, чим продовжує підігрівати чутки про розлучення з Примадонною.

Особисте життя цієї зіркової пари не залишається без уваги публіки вже протягом 20 років. Попри величезну різницю у віці, засудження рідних та колег, ці артисти доводили, що справжнє кохання не має меж та не піддається стереотипам. Як можна було здогадатись, мова йде про найвідомішу співачку з радянських часів, Аллу Пугачову та коміка, шоумена й пародиста, Максима Галкіна.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми були помічені в аеропорту
Максим Галкін зняв обручку та розбурхав чутки про розлучення

Сімейні стосунки пари, за роки їх подружнього життя, обросли чутками так щільно, що іноді фанатам важко відрізнити правду від пліток недоброзичливців. Проте це не завадило Аллі та Максиму збудувати міцну сім’ю й займатися вихованням дітей.

Але на початку цього року життя зірок повністю змінилось. Знаменитості не стали підтримувати агресивний напад рідної країни на Україну та стрімко покинули територію рф. Максим Галкін публічно підтримував українців та закликав припинити війну. Це викликало реакцію не тільки прихильників, а й місцевої влади.

Спочатку на шоумена було заведено кримінальну справу, а потім взагалі визнано іноагентом. Артиста це не тільки не засмутило, а й стало приводом для жартів. Абсолютно у кожному сторіс та інстаграм-пості комік пише фразу: “Максима Галкіна визнано Мін’юстом рф іноагентом”, щоразу іронічно висміюючи вердикт політиків. Алла Пугачова  публічно підтримала чоловіка у своєму аккаунті та нещодавно взагалі, покинула територію росії, хоча й повернулась туди наприкінці літа, аби діти могли піти до школи.

Примадонна влаштувалась в Ізраїлі та навіть вже має громадянство цієї країни. Максим багато гастролює у Європі, а на березень 2023 року планує масштабний тур у США. З моменту, як Пугачова переїхала до арабської країни, її коханий ні разу не відвідав дружину, чим й підігрів чутки про розлад у зірковій сім’ї.  Але шанувальники сподіваються, що це лише чергові плітки, а їх улюбленці проживуть ще не один десяток років разом.

Нагадаємо, що Алла Пугачова та Максим Галкін мають двох спільних дітей. Лізі та Гаррі зараз 9 років, а на світ вони з’явились завдяки сурогатній мамі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.