Хто з зіркових пар крім Решетніка, Педана та Єфросініної відсвяткував річницю весілля у жовтні

Кохання зароджується неочікувано та ніколи не передбачає майбутнього пари, яку життя зв'язує якимись нитями долі і їх початок та кінець неможливо помітити та відстежити. Є такі пари, які доходять до весілля і потім щороку відзначають річницю весілля. Такими прикладами є й зіркові пари, про які ми зараз поговоримо.

Григорій та Христина Решетнік

Г
Григорій та Христина Решетнік

10-го жовтня пара відсвяткувала 12-ту річницю весілля. Багатодітна, зіркова пара почала свої стосунки ще у студентські роки та зараз вже має трьох чудових синів, Діму, Ваню та маленького Сашка. Родина Решетнік є прикладом для всіх пар, таке відчуття, ніби їх стосунки ідеальні та гармонійні. До того ж дуже помітно, що за 12 років подружнього життя, їх відносини стають лише міцнішими. До того ж у пари нещодавно вийшов курс про стосунки між чоловіком та жінкою, де Гриша та Христина діляться своїм сімейним досвідом з тими, хто цього потребує.

Світлана Тарабарова

С
Світлана Тарабарова та Олексій

А от 11-го жовтня шосту річницю весілля відсвяткувала Світлана Тарабарова та її чоловік Олексій. Тарабарова молода і талановита артистка і вже мама двох дітей. Співачка за 6 років шлюбу впевнилась у силі кохання на всі 100%.

Олександр та Інна Педан

О
Олександр та Інна Педан

Кохання Інни та Олександра почалося ще у шкільні роки й потім лише сильніше розуміли, що їх почуття один до одного лише міцнішають. І вже 12-го жовтня Олександр та Інна відсвяткували 19 років шлюбу. У подружжя є доросла донька Лєра, яка пішла за стопами свого батька і вже активно світиться на ТБ та сина Маріка, який поки що навчається у школі.

Маша Єфросініна та Тимур Хромаєв

М
Маша Єфросініна з чоловіком

Маша та Тимур зв’язали свої серця шлюбом також 19 років тому і за цей час встигли пережити не одну сімейну кризу і навіть розставання, але вчасно вхопившись за свої стосунки, змогли налагодити механізм сімейного щастя. Пара має дорослу доньку та сина. І наразі у їх родині царює любов та гармонія.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.