Ольга Мартиновська покинула Ярославського і пішла на зустріч з новим чоловіком: “На це побачення я піду”

Оля Мартиновська екс-учасниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" вже довгий час ніби-то зустрічається з Володимиром Ярославським, але самі зірки цього не підтверджують. Та днями Оля заявила про те, що йде на побачення, але з ким?

Нині Ольга живе у Франції разом зі своєю донькою, а також до шеф-кухаря приєднався Володимир Ярославський, незмінний колега Олі та її коханий чоловік, якщо довіряти чуткам та ніжним фотографіям ймовірної пари. Річ в тому, що і Оля і Володимир вирішила разом допомагати Україні та влаштовують благодійні вечері у різних країнах світу. До того ж вся організація лежить на їх плечах.

Оля Мартиновська покинула Ярославського
Оля Мартиновська покинула Ярославського

Звісно, що у кожному місті вони збирають команду волонтерів, які допомагають їм організувати вечерю, тобто закупити продукти, орендувати приміщення, приготувати страви, знайти всі необхідні деталі для залу та тематики вечора. Це складно, але кухарі все вирішують і збирають гідні суми, які відправляють на допомогу в Україну.

Ярославський та Оля мають дуже близькі стосунки, але ще жодного разу вони не підтвердили, що між ними існує роман та кохання. І насправді саме це мовчання не дає спокою всім прихильникам суддів “МастерШеф”. Бо пара з них дійсно красива та гармонійна, але підтвердження цьому так і немає.

Мартиновська покинула Ярославського
Мартиновська покинула Ярославського

Ба більше, днями Оля поділилась цікавими історіями у соціальній мережі instagram, де зібралась йти на побачення та обирала собі образ на вечір. Фотографію Оля зробила у ліфті та виглядала дуже стильно. Також Мартиновська вирішила поспілкуватися з підписниками й запитала: “Вгадаєте, з ким побачуся?”. Тобто, виходячи з питання, це може бути хтось з проєкту, або можливо й сам Ярославський, адже якщо жінка питає, то відповідь має бути такою очевидною, що всі хто слідкує за нею, її знають. Натомість Мартиновська так і не розсекретила свого супутника.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.