Іван Дорн вперше за довгий час показав, як виглядає його дружина Анастасія: зеленоока модель (ФОТО)

Іван Дорн не та людина, яка буде кричати про своє особисте життя на весь світ та розповідати подробиці своєї родини. Тому довгі роки ніхто навіть не здогадувався, що співак одружений.

Дорн певно один з найспокійніших молодих виконавців української естради, він ніколи не поводився якось зухвало. Так, його пісні належати до поп-культури, але про його особистість це ще нічого не каже. З самого дитинства Іван почав займатися вокалом, але на той час він не розумів, з чим хоче зв’язати своє життя. Оскільки маленький Ваня займався ще бальними танцями та спортом.

Іван Дорн показав дружину
Іван Дорн показав дружину

А от коли артист виріс, він зрозумів, що музика тягне його найбільше і саме до неї його тягне. Іван пробував свої сили на “Новій хвилі” та хотів пройти у “Фабрику зірок”, але тоді продюсери не побачили в юному співаку родзинки. Та тоді Дорн не дуже засмутився і почав розвиватися далі.

Не дивлячись на хист до музики, творчу кар’єру хлопець почав з посади телеведучого на каналі М1, а згодом з’явився гурт “Пара нормальних”, де Ваня реалізовував свої творчі ідеї, але не так, як йому хотілося б, тому у самий пік популярності гурту, він його покинув та почав займатися сольною кар’єрою.

Особисте життя Івана Дорна

І якщо з творчістю все зрозуміло, то щодо особистого життя Ваня не був таким відвертим, тому чуток про романи з зірками та навіть про нетрадиційну орієнтацію активно переслідували співака.

Іван Дорн показав дружину
Іван Дорн показав дружину

Проте, як виявилось, Дорн багато років одружений на дівчині, на ім’я Анастасія Новікова, дівчина є однокласницею Вані, але у шкільні часи вони майже не спілкувалися і взагалі не було жодних натяків на шлюб. І лише через 5 років після випуску зі школи якимось загадковим способом Настя і Ваня зрозуміли, що вони рідні душі. Так і почалась історія подружжя.

Настя працює моделлю, зеленоока, тендітна дівчина стала дружиною артиста крізь 6 років зустрічань. А тепер в їх родині є двоє дітей, дівчинка Василіса та хлопчик Іван, на честь батька.

Іван Дорн показав дружину модель
Іван Дорн показав дружину модель

Цікаво те, що досі не всі знають, що Іван давно одружений та є батьком двох дітей, адже він не полюбляє обговорювати своє особисте життя на публіці. Артист дотримується позиції, що “щастя любить тишу”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.