Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний показав, як відправив доньку в школу: “Наш перший навчальний день”

Андрій Задворний став обранцем Злати Огнєвіч на шоу "Холостячка" проте не виправдавши своїх сподівань покинув жінку і тепер знову сам виховує свою доньку, яку відправив у школу лише в листопаді.

Прийшовши на проєкт, Андрій не приховував, що має доньку та колишню дружину, з якою підтримує нейтральні стосунки заради доньки. І судячи з історій Задворного, свою дитину вік неймовірно кохає і хоче для неї найкращої долі. Тому й намагається бути кращим татом для своєї принцеси. Адже для чоловіків дуже важливо бути прикладом для своїх діточок.

Задворний розповів, як відправив доньку до школи
Задворний розповів, як відправив доньку до школи

Задворний демонструє теплі відносини з дівчинкою і постійно стверджує, що донька – це найкраще, що може відбутися з чоловіком у житті. Тому, коли дочка була маленька, Андрій хотів, щоб у неї були якісні іграшки, а купити такі було складно і він вирішив зайнятися бізнесом та створювати дитячі іграшки, в першу чергу для своєї дитини. Тобто народження дівчинки, привело Задворного до створення власного бізнесу, а це вже показник.

Тому, коли Андрій був на шоу, він з великим захопленням розповідав про свою єдину дитину. Ба більше, чоловік познайомив з нею Злату. Тоді дівчинка була дуже стримана та соромилась камер і співачку. Тому вона прийняла подарунок і провела до своєї мами, щоб не завдавати собі дискомфорту. На той момент Златі не сподобалась присутність колишньої дружини, але вона з нею побалакала.

​Єдине що невідомо, це як артистка спілкувалась з донькою Андрія вже після проєкту в реальному житті. Сам чоловік довго не показував доньку, але у цей понеділок дівчинка пішла до школи й це був її перший навчальний день у цьому році. Цю інформацію турботливий татусь розповів у своєму instagram та зачепив тему війни, повітряних тривог, шкільних бомбосховищ та тривожного рюкзака для дитини.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.